Сръбски медии: Борисов е поръчвал убийства, той е мафиот

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Чист мафиотски бос е застанал на кормилото на властта в България“. Това съобщава от страниците си сръбският вестник „Куриер”.

Журналистите от западната ни съседка предупреждават  Европейския съюз за заплахите, които носи премиерския пост на Бат Бойко. Сръбските журналисти обвиняват бившия министър – председател в една кола престъпления, че даже и в множество убийства.

Лично по повелята на Б. Борисов в България се извършиха много тъмни престъпления. Целта е била по този начин да си пробие път към властта, смятат разследващите журналисти. Журналистите в Сърбия  цитират свои източници от югославската полиция, която навремето разследвала близките контакти на Борисов с едни от най-зловещите и кървави сръбски мафиоти. „Необходимо е страната ни да алармира Евросъюза и да му предостави всички доказателствени документи за греховете на Бойко Борисов, пишат сръбските журналисти. А ЕС от своя страна трябва пък да преосмисли отношението си към България, защото тази държава в момента се управлява от мафиотски бос” – пишат още публицистите. Материалът – разследване не е против България, а срещу Б.Борисов. Все по – често по медиите на западната ни съседка се публикуват статии, уличаващи българския премиер в жестоки престъпления.

„Това е пълен абсурд и измислица! Вижте, че в статията няма нищо конкретно. „Куриер” за пореден път атакува нашия премиер, но имиджа на този вестник в Сърбия не е особено добър”, отговориха служители от българската правителствена „Информационна служба“.

Източник: skandalno.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар