Става страшно! Божков е при Сретан Йосич. идва си с документи, в които ясно е показано къде и как е получавал пари от мафията Борисов

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Васил Божков не е в България, това съобщи самият той по повод пусната от медиите на Пеевски и ГЕРБ информация, че е бил предупреден за акцията и е избягал от страната. Божков обаче не каза къде е, но обясни също така, че ако прокуратурата го търсят наистина, ще се яви където и да е, само след няколко часа, като се върне в България.

Къде всъщност е Божков се питат много хора, докато държавата буквално му взема бизнеса под предтекст, че лотарии вече ще се организират само от държавата.

Божков е при Сретан Йосич и в момента двамата подготвят множество документи с които да покажат не само на цяла България, но и на целият свят, че Бойко Борисов като главен секретар на МВР е получавал пари от мафията и ги е криел в различни чужди държави.

Няма прошка са се заканвали и двамата и са обещали, че това за Борисов и разкритията срещу него ще е само началото.

Според източници от Сърбия Йоца Амстердама след излизането си от холандски затвор, където беше пратен именно от Борисов, който е трябвало да го укрива в София, е посветил себе си на отмъщението, като е наел над 100 човека да следят всяко действие на Борисов и всичките пари, които укрива в Катар, Ливан, Египет и още няколко държави.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/blog-post_703.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар