Бойко Борисов Васил Божков

Става страшно! Васил Божков вади запис как Бойко “шмърка” кокаин в компанията на проститутки

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Запис как Бойко “шмърка” кокаин през 90-те, в компанията на проститутки, готви Черепа… “Левскар” видял “малък откъс” и “затворили вратата”

Първи слухове за това с какво Васил Божков ще отвърне на удара срещу него, се появиха в Интернет.

Високопоставен представител на ФК “Левски”, пожелал анонимност съобщи, че “ударът ще е съкрушителен”. Името му не е ясно, но из социалните медии се представя като В.К.

Човекът току що се е върнал от Дубай, където е бил пратен от боса на сините Павел Колев, за да уточнят финансирането на клуба.

“Там не бях само аз, имаше десетки хора – от всички бизнеси на Божков. Част от тях бяха поканени в една зала, в която им прожектираха филм. Аз не бях поканен. Но за малко само успях да зърна на екрана лице с едро телосложение в гръб, което шмърка кокаин, а около него доста разголени млади девойки. Затвориха вратата, точно когато щеше да се обърне към камерата. Но отзад много ми приличаше на Бойко Борисов в гръб. После хората, гледали го като излязоха, някои от тях бяха уплашени…” – каза левскарят.

Според него, Божков засега няма да спира финансирането на “Левски”, защото не е ясно колко ще оцелее шайката, която го нападна.

“Каза ми, че до края на сезона ще плаща, а после може “ситуацията да се промени” и той лично да се върне. Ако обаче не успее да надделее, сигурно ще имаме проблеми от другия сезон…”

Припомняме, Бойко Борисов е бил “бандит от средно ниво” в групировката СИК през 90-те. По това време Черепа е бил съдружник с топ-босовете. После при разделянето на групировката, той заграби хазарта (Еврофутбол и казината) и застраховките (БулИнс). Т.е. едър фактор в СИК със сигурност знае греховете на по-дребните риби като Бойко.

Не е изключено “левскарят” да е видял малко повече от това, за което говори, но Божков да му е наредил да каже само ограничен кръг факти, за да “подгрее почвата”…

Ако падне правителството, ще рухне цялата конструкция Бойко-Гешев…

източник: Вестник УТРО


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар