Става страшно! Ще горим боклуците на Европа! Най-голямото депо ще е в “Кремиковци” София

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Сайтът “Politico” излезе днес с обширна статия в която акцентът е боклука на Европа и неговото изгаряне в България. Според журналистите зад сайта в Брюксел е сключен договор между България и няколко страни като Италия, Холандия, Франция, Испания, Белгия в който ясно се казва, че България срещу заплащане ще получава милиони тонове боклук годишно, който ще се депонира в запустели региони из страната ни.
Онова, което обаче не става ясно в статията на “Politico”е дали европейските страни са наясно, че боклука няма да се депонира, а директно ще се изгаря както досега в ТЕЦ овете на Ковачки и новият завод за изгаряне на боклуци, който ще се строи за сметка на столичани и всички в България, върху частният терен на Бойко Борисов и приятели край “Кремиковци”.
От министерството на екологията отказват отговори, но пък за сметка на това според обществена поръчка на същото министерство става ясно, че след посещението на Борисов в Корея, правителството вече мисли и проучва възможността да се закупят пещи за горене на RDF отпадъци в София.
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/blog-post_973.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар