Сталинка изкристализира

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Веднъж баба ми ми каза, че крадец и лека жена винаги се изкушават. Без значение на какви постове си ги сложил, какъв е залогът и дали ще ги хванат. Природа, човещинка, така да се каже!

Сталинка /Кристалина/ Георгиева явно не е успяла да удържи положението и да не упражни….как да го кажа политкоректно – търговия с влияние /ако не бях толкова възпитана, щях направо да кажа – да краде/. Световната банка, където, да не се лъжем, са от мошеник нагоре, дори е потресена и иска разследване на скандала! А явно залогът е много голям, защото е намесен Китай и класация за икономика. Бледнее ми фантазията колко е захлебила Сталинка покрай китайското чудо!

Сталинка, завършила какви ли не университети, като се започне от ВИИ „Карл Маркс“ и се стигне до ХАРВАРД /!!!/ и Масачузетския технологичен институт, се прояви като типична герберастка. Както се казва, може да измъкнеш човек от село, ама селото от човек – никога! Гербоидното си иска да си краде и това си е! Па макар и в Световната банка!

Прехвалените кадри на ГЕРБ се оказаха калинки и тоталщета във всяко едно отношение. Еврокомисарите ни от ГЕРБ са пълна и завършена излагация като възможности, възпитание, култура и идентичност. Навсякъде името на България започва да става синоним на простотия, мафия, некомпетентност и крадливост.

Скандалът със Световната банка тепърва се разраства. И понеже звездите не ми говорят /все още!!!/, но пък разумът ми работи на макс, си мисля, че Сталинка я направиха шеф на Световната банка, защото ГЕРБ в България перяха едни пари – предимно от ЕС, но и от чужбина. Така да се каже, както беше казал полк. Николай Марков, ние се превърнахме в пералня. На мръсни пари! Затова и Сталинка е направена шеф на банката, като благодарност и имидж за тези, които перат тук парите на световните лидери. Сега вече тази роля не могат да я изпълняват и Сталинка излишна станА!

Не е било необходимо дори да й спретват компромат. Защото същността на човека винаги се разкрива и изкристализира. А когато си некадърен и крадлив, това винаги излиза наяве. Затова и кукловодите предпочитат такива хора – тях винаги ги държат. И винаги могат да ги изхвърлят като употребена тоалетна хартия. Което и се случва в момента със Сталинка!

И е въпрос на време, кога ще се обърнат към главният перач на територията да му поискат сметката……

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар