Стана ясно в какви цветове ще се предлагат OnePlus 9 и OnePlus 9 Pro

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

До премиерата на смартфоните от серията OnePlus 9 вече остават по-малко от две седмици, но за устройствата вече знаем доста подробности. Повечето от тях дойдоха от самия производител, а днес имаме неофициално появили се изображения, разкриващи всички цветове на двата топмодела OnePlus 9 и OnePlus 9 Pro. 

Информацията и изображенията идват от немския сайт WinFuture.de, който разкрива, че по-достъпният модел OnePlus 9 ще се предлага в синьо, черно и лилаво, а по-скъпият и функционален OnePlus 9 Pro – в зелено, черно и сребристо. 

И за двата апарата се посочва, че ще имат система от основни камери, разработена съвместно с Hasselblad, което всъщност вече беше обявено и от самата компания. При чистия OnePlus 9 виждаме тройна камера, а при Pro – четворна + лазерен автофокус. 

OnePlus 9

Акцентът при камерата ще са двата сензора от Sony – IMX766 и IMX789, съответно с 50 МР и ултраширок обхват и 48 МР и стандартен широк обхват. Другите две камери при OnePlus 9 Pro се очаква да бъдат 8 МР с телеобектив за 3.3х оптично приближение + 2 МР дълбочинен сензор, което звучи глупаво за премиум модел, но да видим. 

OnePlus 9OnePlus 9  

Освен това OnePlus 9 щял да бъде с 6.5″ плосък дисплей и пластмасова рамка, а OnePlus 9 Pro с 6.7″ екран с леки извивки и премиум изработка с метална рамка.  

OnePlus 9 Pro

Въпросът с пластмасовата рамка все още не е категоричен, но на изображенията не се виждат прекъсванията за антените по нея, докато при Pro версията са съвсем ясни. Това все пак повдига и въпросът дали и задният панел не е пластмасов, какъвто е случаят с най-достъпния модел Galaxy S21 на Samsung.

OnePlus 9 ProOnePlus 9 Pro

Очакваме пълни детайли на 23 март. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар