Станишев на Бузлуджа: Нужни са СПЕШНИ предсрочни избори

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Всеки нов ден на управление на това правителство е пагубен за България.

Управление от скандал в скандал, от криза в криза.

ГЕРБ се провалиха в две основни европейски политики – създаването на равни условия за икономическата активност на хората, която единствено дава силен растеж.

И второ – в социалната защита – за децата, за групите в неравностойно положение, за младите, за възрастните, дори за работещите българи. Предсрочните избори са спасителни за България.

Само те могат да дадат нова перспектива на страната. Затова БСП трябва да работи, за да предизвика и спечели предсрочни парламентарни избори.“

Така започна словото си на Историческа поляна Сергей Станишев, който взе участие в традиционния събор на левицата.

„БСП даде силна заявка с „Визия за България“, защото страната има нужда от сериозен разговор за политики, перспектива и бъдеще, а не да затъва от една кръчмарска свада в друга.

Но, за да промени България, БСП се нуждае от партньори и съюзници.

Европейските социалисти са тези, които се противопоставят на опасните сценарии на Европа на различни скорости, за Европа, която наказва и разделя. Нашият сценарий е различен.

Той е за Европа, която защитава хората и създава равни шансове, която е солидарна и инвестира в младите. Която работи за сближаване на страните в стандарта на живот и в икономическото им развитие. А това можем да постигнем само всички заедно.“, бе категоричен президентът на ПЕС.

„Европа се променя, но духат различни ветрове.

Ние не искаме да ни сполети съдбата на държавите от Вишеградската четворка, на които ЕС оряза фондовете с една четвърт за следващия програмен период.

Нека кажем ясно – България – в ядрото, а не в периферията на ЕС! Не молител, а истински пълноправен член на Съюза със своето влияние и лидерски решения!

Независимо кога са следващите парламентарни избори, голям тест за всяка политическа сила ще бъдат предстоящите евроизбори. Победа на БСП би довела до промяната, от която България и нейните граждани имат нужда.“

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Станишев на Бузлуджа: Нужни са СПЕШНИ предсрочни избори

Вашият коментар