Стартират конкурси на спортна тематика – Още спорт – Други спортове

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Асоциация „Докосни дъгата“ обявява конкурси на тема „Моят любим спортен миг“ и „По стъпките на моя любим спортист“, в които могат да се включат ученици, студенти, младежи и млади спортисти! 

 

„Даваме шанс на младежи от цялата страна да споделят своите вълнуващи, вдъхновяващи, мотивиращи и трогателни истории на спортна тематика! В конкурсите могат да се включат млади хора от 15 до 29-годишна възраст, като авторите на най-добрите текстове ще бъдат специално наградени“, споделят от Асоциация „Докосни дъгата“. 

 

За всички участници ще бъдат осигурени грамоти, а най-високо оценените текстове ще донесат на шестима от тях и професионален степер – отлично средство за тренировка в домашни условия.

 

Текстовете ще бъдат споделяни във фейсбук страницата на проекта „Младите хора – Бъдещето на България – отговорни и активни“, а в журито са световният шампион по бокс Детелин Далаклиев, олимпийска бронзова медалистка по борба Елица Янкова, джудистът Ивайло Иванов, който бе избран за Спортист номер 1 на България за 2020 година, както и журналистите Пламен Славов, Стефан Ралчев и Ангел Домусчиев.

За конкурсите:

 

Желаещите да участват в конкурса „По стъпките на моя любим спортист“ трябва да изпратят свои снимки, както и кратки разкази, посветени на любимия им спортен герой, чрез които да опишат как той е послужил за пример за избора им на спорт. 

 

Всички, които искат да се включат в конкурса „Моят любим спортен миг“, трябва да споделят за спортния момент, който ги е докоснал най-силно и въздействащо, оставяйки трайна емоция и следа в съзнанието им /няма значение дали сте изживяли на живо любимия си спортен миг или сте го гледали като зрител пред екрана – важното е този момент да се е превърнал в ярък спомен/.

 

Няма ограничения за дължина на текстовете, форматът и интерпретацията на темите са напълно свободни. Текстовете може да са придружени от снимки и видео. Един автор може да участва и в двата конкурса с два различни текста. 

 

Текстовете, придружени с информация за участника (адрес, телефон, е-mail, трите имена, възраст), може да изпращате на e-mail: [email protected] или на фейсбук страницата на проекта „Младите хора – Бъдещето на България – отговорни и активни“: https://www.facebook.com/TheYoungBulgarians/

 

Крайният срок за участие е 30 юни, a победителите ще бъдат обявени през юли.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.

Източник/ци: gong.bg, dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар