Стартира акция “заклейми полицай” – разпечатай това и го сложи на вратата му, или на прозореца на колата…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Стартира акция “заплюй полицай в лицето”. Разпечатайте тази картинка, и я залепете с тиксо на вратата, или на прозореца на колата, на най-близкия полицай, който познавате или живее наблизо до вас.

Полицаите са силни като са заедно, тежко бронирани и въоръжени, срещу задължително невъоръжени и беззащитни протестиращи. НО КОГАТО СА САМИ СА СЛАБИ.

Да ги ударим, и да им покажем силата на народа. Заклеймете всеки полицай, когото познавате. Извадете на принтер картинката, и нека той я види, че се отнася за него. Истината е, че повечето полицаи ПОДКРЕПЯТ тиранина, а не просто си “изпълняват задълженията”. Те искат той да остане, защото им е осигурил привилегии, вкл. последната – 600 лв. на полицай на ден, за борба с протестите.

Нашите пари по нашите глави. А полицаите богатеят, те дори се радват да има протести и да бият. Но това злорадство е само като са заедно, организирани, и въоръжени. Самостоятелно те не са нищо.

Да ги смачкаме един по един. Първо психически – повечето ще паднат.

Полицаите не са от най-силните индивидуално, всъщност – те търсят закрила в организацията, която заедно да може да мачка хората. Индивидуалната атака ще разруши тази опора на Диктатора, и ще помете режима. Единствената му защита са бронираните с каски и водни оръдия.

Да ги премахнем… Разпечатвате, и разпространявайте навсякъде, призовават организатори на протеста, а и хиляди граждани…

Източник: 4udoslav

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар