Стартира 11-ото издание на практикантската програма на Lidl

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

До 22 май младежите, навършили 18 години, които искат да оползотворят своята ваканция като трупат знания, опит и умения, могат да кандидатстват за участие в поредното издание на практикантската програма на Лидл България. “Твоето лято избра Lidl. Останалото избираш ти!” – с това послание смарт дискаунтърът кани младите хора да изберат най-добрите възможности за своето лято.

Практикантската програма ще се проведе от 1 юли до 31 август. За първи път кандидатите ще могат да избират дали да работят през пълния период на програмата от два месеца или само през един конкретен месец от лятната ваканция – юли или август. Компанията предлага още гъвкавост, като дава избор за продължителността на работния ден – 6 или 8-часов, от понеделник до петък. Целта е младежите да се включат по възможно най-удобния за тях начин и да успеят да балансират между придобиването на първи професионален опит и плановете си за отдих през ваканцията. Практикантите, избрали двумесечен трудов ангажимент, разполагат и с пет дни неплатен отпуск, които могат да използват за своята лятна почивка или при подготовката за важните кандидат-студентски изпити. Удобство е и фактът, че могат да изберат за работа най-близкия до тях магазин от търговската мрежа на Lidl.

За работата си младежите ще получават мотивиращо възнаграждение, 200 лв. ваучери за храна месечно, специални отстъпки в Lidl Plus за периода на програмата и отпуск за рожден ден, ако се пада в периода на програмата.

Участниците ще имат възможността да натрупат ценен опит в света на бързооборотната търговия – ще се запознаят с основните принципи на работа в ритейл сектора, ще се грижат за подредбата на хранителния и нехранителния асортимент, ще съдействат на клиентите в магазините на Lidl. Всичко това се случва с подкрепата на ментори, опитни професионалисти от екипа, които наред с въвеждащото обучение, осигуряват на младите хора комфорт при началните стъпки в работните ангажименти.

Lidl даде възможност на практикантитеда спечелят и атрактивни награди. Предизвикателството “Стани посланик на лятото в Lidl” ще награди с iPhone 15 pro трима от младежите, които в реално време отразяват в социалните мрежи позитивите на лятната практика, а мотивираните и добре представили се участници в програмата ще могат да участват в томбола за три смарт часовника Apple Watch Series 9, две стипендии за първата година в университет в размер на 1500 лв. и две награди под формата на ваучери за пазаруване в Lidl на стойност 600 лв.

Отлична възможност при добро представяне и желание, е практикантите да продължат да работят в търговската верига и след края на програмата, като се възползват от гъвкави форми на заетост на 4 и 6 работни часа, за да съчетават това с учебен процес или други важни планове за бъдещето.

Повече за практикантската програма на Lidl ще намериш тук.

Съдържание на:
Lidl

Източник/ци: gong.bg, dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар