Стефан Гамизов за Татяна Лолова: Беше убита, да не си ваксинирал 87-годишен човек е убийство – Гледна точка

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Популярният политически и енергиен анализатор Стефан Гамизов избухна във Фейсбук след кончината на великата Татяна Лолова. Той обвърза смъртта на актрисата с безумията около ваксинацията у нас и лично с действията на премиера Борисов.

ЕТО КАКВО СМЯТА СТЕФАН ГАМИЗОВ:

Фейсбук е пълен с “трогателни” писания за Татяна Лолова. Разбира се, повечето лицемерни, защото тази велика българска артистка не умря, а беше убита. Тя почина в ада на България сега с името “Пирогов” от COVID-19.

Защо е убита? Защото 3 месеца след наличието на 4 одобрени ваксини срещу COVID-19, да не си ваксинирал човек на 87 години, е убийство. Държавно убийство за което носи лична отговорност Бойко Борисов, който управлявайки като диктатор еднолично носи отговорност за решението България да е изключение от общата политика за ваксините на ЕС.

Вчера мъртвите от COVID – 19 бяха 169. Сред тях и Татяна Лолова. В умно управляваните демокрации уязвимите хора с болести и възрастните вече са ваксинирани. Затова и дневната смъртност в България е десетки пъти на глава на населението по-голяма спрямо тях.

Иначе за Бойко Борисов приоритет си остава слугуването на Путин, харченето от “наши” хора на европарите и бързото определяне преди изборите, къде и за какво ще се харчат 15 милиарда евро от Брюксел през следващите 7 години, като всичко да е предопределено преди изборите и резултатите от тях.

Какво значат някакви мъртви българи пред 15 милиарда евро за Борисов. Нищо! Точната дума е нищо! Крайна фаза на диктаторска делюзия в която диктаторите започват да ходят буквално по трупове!

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар