Стефан Гамизов: Само да махнеш Борисов е дворцов преврат и е нищо, ако не смениш „системата“ – Гледна точка

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Енергийният експерт Стефан Гамизов съзира опасна тенденция около новия кабинет на България. Анализаторът доскоро беше твърд поддръжник на Кирил Петков, но от публикацията му днес се вижда, че пробойните и недостатъчните действия, според него, в правителството са доста. Ето го целия пост на популярния Стефан Гамизов:

Трагичното положение, в което ни държат различните бандитски проруски групировки от времето на диктатурата на ГЕРБ, ДПС, санкционираните и олигарсите продължава.

Освен това изпуснахме 9 месеца да сменим проектите в Плана за възстановяване и развитие в част „Енергетика”, което се случи под тайните лобистки действия на няколко проруски олигарха и санкционираните от САЩ (както и свързаните с тях), които искаха да увеличат българската зависимост от диктатурата в Москва и собствените си грабежи.

Само да махнеш Борисов е дворцов преврат и е нищо всъщност, ако не смениш „системата”.

Все едно Хитлер да беше се самоубил, но нацистите да останат.

Ситуацията не е точно такава сега в България, защото начело са хора, които не са свързани с ГЕРБ и ДПС (директно и видимо), но „схемите” не се разграждат и се надига голямо разочарование сред българите.

Разберете ме правилно!

Напълно разбирам, колко е трудно да се изправиш пред последствията на действията на хора с прякори Пешо Парата или да ти докладва Сашо Ухото, докато ти фъфли нечленоразделно и неразбираемо-диалектно поредната креатура на ДПС, довлечена от някоя подстанция, за да се ограбят едни „400 милиона евро”.

С такива хора с „моля”, „ако обичате”и „бихте ли бил така добър” не става!

Те са престъпници, милионери от корупция, нагли рецедивисти и брутални социопати!

Те се подчиняват само на стройната организация за грабежи на олигарсите, криминалните схеми на ГЕРБ и ДПС, хората които им свеждат разпореждания по руска линия, паралелната държава на санкционираните от САЩ и собствените си лични корупционни интереси.

Това правителство започва да губи много време и дава много „въздух” на горните, които започват да идват на себе си и да се ориентират все по-добре в ситуацията как да оцелеят.

Това е лоша новина за всички нас, които подкрепяме това правителство, защото на хоризонта има 50 милиарда лева от Брюксел и ако описаните социопати стигнат до тях, а не българите да получат подкрепа през тези пари след тези последни кошмарни години, то пропадането на държавата и обществото ще е под дъното в нищото.

Все по-често чувам фразата:

„Не издържам, ще се махна от тук”!

Трябва да се озаптят горните социопати час по-скоро!!!

Това ви е задачата, а не „производство” на „положителни новини”, дами и господа управляващи!

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар