Стефан Гамизов: Смразяващ удар върху националната сигурност!!! Никой в нормална държава не публикува СРС-та

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Мисля, днес вече наистина г-н Гешев може да повдигне обвинения в помагачество на терористи и организирани престъпни групи. Видях публикувани СРС-та от прокуратурата с които тя е направила достояние техническите възможности на контраразузнаването за проследяване на криптирани комуникации.

От записите, се разбира какво може контраразузнаването. Вече съм наясно с какви декриптиращи възможности разполага то, само от прочетените записи. От тях вече знам името на метода, хардуера и декриптиращата програма ползвана от ДАНС.

Това означава, че всеки терорист (защото те са много по-осведомени от мен) вече знае възможностите на българското контраразузнаване и знае как да ги заобикаля.

 

Ето това е грандиозен пробив в националната сигурност. Това, че аз знам не е проблем, но тези които сглобяват бомби най-много имат нужда от разузнавателна информация, какво може контраразузнаването на една държава. Смразяващ удар върху националната сигурност!!! Затова никъде няма да видите някой да публикува СРС-та в нормална държава и такива неща се четат в закрити заседания на съда.

 

Всяко СРС е информация за техническите възможности на службите за сигурност. Но ние сме диктатура. Войната с противниците на властта е толкова важна , че недай си Боже терорист да постави бомба в метрото, това явно е приемлив риск за запазване на властта от диктатурата. Аз не признавам това правителство за легитимно, смятам го за марионетна диктатура на Москва и това ограничава възможностите ми за действие, защото всяко действие под форма на документ до органите на тази диктатура, я легитимират.

 

Ако някой няма моите ограничения и има нужното юридическо познание, моля да заведе сигнал за издаване на държавна тайна в СГП от неизвестен за мен извършител, прокурор, който е разрешил публикуването на тези СРС-та и така е разкрил държавна тайна свързана с националната сигурност.

 

Какво си говорят Божков, Василев или който и да е, е работа на съда при закрити врати, ако има съдебен процес и СРС-та, а не е информационен бюлетин за техническото усигуряване на българското контраразузнаване за вражески държави и/или Ислямска държава, Хизбула (вече имат един атентат в България) или някой клон на ислямисти и терористи от описаните.

 

Стефан Гамизов, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар