Манолова Фандъкова

Стефан Данаилов: Мая Манолова е правилния кандидат

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Много добре се чувствам. Варна си я обичам, слънце грее. Това заяви Стефан Данаилов в ефира на БТВ по повод завръщането му на сцената след преживяната операция.

„Това, което преживях, на никого не го пожелавам. Много болка много нещо. После тези прекрасни доктори ме ошашавиха и съм бил в нетрезво състояние“, обясни Ламбо.

Той се обърна и към Хекимян като обясни, че тепърва ще се възстановява. „Как, бре братко, то ще ме боли много дълго време. Лекарите казват: „Не клякай, не сядай“. Спомням си как подадох ръка да си взема лекарствата и в един момент, нали имам проблеми с Паркинсона, краката ми вместо направо, те спряха и Ламбо 130 килограма – пляс на земята“, спомня си актьорът.

Той ще излезе на сцената още тази вечер. „И по нататък на 12-ти играя в Русе и след това отивам пак на чичо доктор, че няма как. В тази болница, в която бях приет, с такова уважение ме гледаха хората, че чак не ми се тръгваше“, разказва още Данаилов.

„Аз съм с подписка. Те не бяха съгласни и аз се бях подписал, че поемам всякаква отговорност. На 77 г. ще стана, луда глава, много добре знам, че адреналинът помага на всичко. Усетя ли публиката, забравям всичко“, посочи още той.

Данаилов коментира и предстоящите избори. „Няма такъв случай, в който да не съм се включил. Аз наблюдавам процесите. Ситуацията главно в София ме вълнува. И тук аз съм вече вдовец. Един вдовец гледа главно жената вече. И двете дами, са много красиви и различно уморени, ще ги гледам по-различен начин“, уточни Данаилов.

„Фандъкова сега като я видя по телевизора я виждам колко е уморена, рутината също пречи. И каквото и да се случи все едно някой друг го прави. Аз казвам, че съм я харесвал, но винаги съм гласувал против нея, естествено защо“, уточни той.

„Манолова най-малко може да ти изглежда уморена. Мая иска да върши работата. Като омбудсман къде ли не отиде. Опасно е да не подкара по схемата Фандъкова – Борисов. Тя трябва по свой начин да решава проблемите. Навремето казах, че тя не става за президент. Сега аз съм за Мая Манолова и за нас, за Левицата, тя трябва да е кандидатът за кмет на София“, посочи той.Манолова с важен удар – костовистите ще я подкрепят на балотаж срещу Фандъкова

„И една забележка, аз се плаша от екзалтираните жени. Елена Йончева прекали на предишните избори, Корнелия Нинова също прекали и загубихме“, коментира още той.

Коментари

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар