Стефан Янев: Децата ми работят на експертни позиции, повече не знам

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Горд съм, че децата ми са възпитани, образовани и добри хора. Децата ми имат свои деца, т.е. аз съм щастлив и с двама внуци. Децата ми развиват тяхната кариера по тяхна целесъобразност и аз не се намесвам с това. Знам къде работят, знам че са на експертни позиции, но повече не знам. Това каза служебният премиер Стефан Янев на излизане от срещата при президента Румен Радев за ситуацията с коронавируса.

Янев бе запитан за децата му, след като се появиха информации, че те работят в държавните фирми – БЕХ и “Булгаргаз”, където са назначени без конкурс по времето, когато баща им беше вицепремиер в първото служебно правителство на Румен Радев – 27 януари 2017 – 4 май 2017, предава “24 часа”.

От БЕХ коментираха, че синът на Стефан Янев е експерт при тях по газови проекти, назначен е през 2017 г. Това, че е без конкурс, не било проблем, тъй като в търговските компании мениджърите имат право да си избират екип.

Колкото до дъщерята на премиера, по неофициална информация, тя е назначена от директора на “Булгаргаз” Николай Павлов на експертна длъжност и се справяла добре с работата си.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар