Стилиян Петров назова две имена, които агитират за Михайлов – БГ Футбол – Други

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Стилиян Петров говори на пресконференцията, организирана ден преди Конгреса на БФС от Димитър Бербатов. Стан е част от екипа на Берба, който е основният конкурент на Борислав Михайлов за президенското място на футболната ни централа.

“Ние имахме удоволствието да представим нашата програма. Клубовете да разберат какво искаме и да проведем честен конгрес. Но за съжаление, какво стигна до моите уши? През последните 2 дни разговарях със 140 клуба да разберем дали са получили делегатските си карти.

link1″>

Антон Узунов

Ще спомена две имена – едното не го познавам, другото е мой съотобрник. Едното е на Апостол Апостолов. Г-н Апостолов, аз като бивш футболист, който съм преминал през всички национални гарнитури, какво знаете по-различно, за да “агитирате” за г-н Михайлов? Отговорети ми. Както задавате на нас въпроси и ние искаме да имаме отговори. Клубове, кметове, аз съм разговарял с кметове на села и градове. Този натиск, който се оказва… Г-н Михайлов, защото си е заслужил да му казваме г-н Михайлов, този натиск… Всички, които сме извън кликата на футболния съюз, знае за проблемите. Димитър Бербатов иска да промени този начин на гласуване“, говори Петров.

„Второто име – Радой Христов. Играли сме заедно. Той ми е бил идол. Г-н Христов, “агитира” за г-н Михайлов. Защото ако клубовете не гласуват за Михайлов, той ще бъде уволнен. Не се страхувай! Защото ние както се борим за правдата и прозрачността, направете го и вие. Не бъдете нивни. Много клубове не искат да участват заради случващото се на предишните конгреси.

Развитието на ДЮШ, това е най-болно на Митко Бербатов, най-много иска да го промени.

Ако тези клубове не гласуват за сегашния президент на футболния съюз, той ще загуби работата си, това не е ли натиск? Клубовете са готови да остояват тяхното си. Но когато кметът на Симитли звъни да “агитира” в различни области, искам да знам какъв е неговият интерес? Разбирам го да агитира в неговата област. Но клубовете вече не мълчат. Искат да се борят, но борбата е несправедлива. Това е големият проблем, за съжаление”, каза Петров на съвместна пресконференция с Бербатов.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.

Източник/ци: gong.bg, dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар