Стоилов отговори за Станислав Иванов и каза дали ще има още изходящи трансфери – БГ Футбол – efbet Лига

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Станимир Стоилов не остана докрай доволен от проведената контрола с тима на Ал Кувейт в Дубай, загубена от Левски с 2:3. Той се надява, че „сините“ ще успеят да вдигнат динамиката и интензитета в играта си в следващите срещи. 

Специалистът коментира и темата дали ще има още изходящите трансфери от Левски, както и дали Станислав Иванов може да се завърне на „Герена“. „Без да гледам негативния резултат, не бях доволен и през първото полувреме. Играхме прекалено бавно, без темпо, явно умората започва да си казва думата. Имаше и добри моменти, в които трябваше да бележим, но ни трябваше повече динамика. С оглед на периода, в който се намираме, това е нормално. Ще имаме 1-2 дена за почивка, преди да преминем към втората фаза на лагера“, започна специалистът.


„Марин изигра доста по-добър първи мач. По-важно е и тимът да набира ритъм, като това ще помогне и на Марин да играе по-добре. Новите се стараят много. Имахме точни програми, за да не прекаляваме с натоварването при дадени играчи. Оттук насетне ще избистряме различни варианти на състава. И тримата нови се стараят много, но ще трябва да подобрят малко скоростта мислене, динамиката в играта и успеваемостта при единоборствата“.

„С изключение на днешния ден, в който получихме няколко неочаквани травми, всичко премина добре, при отлични условия и хубаво време. Минахме всички запланувани идеи за тренировка и сега трябва да качим игровия ритъм в следващите контроли. Важни ще са мачовете, за да навлезем в оптимална кондиционна форма.

„Наши юноши винаги са добре дошли при нас. Ако имаме единомислие по финансовия въпрос със Станислав Иванов, то няма проблем той да бъде привлечен. Има интерес към наши играчи и трябва да преценим като клуб дали цените ни устройват, а те са доста високи като за нас“, завърши Стоилов.  


efbet подкрепя българския спорт

Източник/ци: gong.bg, dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар