Стойка Пипирудата втрещи: Пръскаа рускини с лют спрей, те я напердашили – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Случката се разиграва в Италия преди няколко години. В чужбина нашенката е на почивка с близки приятели. Това, което не й допада, е масовото отношение към българите. В полезрението й попадат няколко красиви рускини, които се наслаждават на архитектурните забележителности. Без причина Стефанова решава да ги нападне, а по-късно сама признава, че не те, а тя е била причина положението на ескалира, пише “Галерия”.

“Бях си купила един спрей така да си го имам за самозащита и реших, че мога да го използвам срещу рускините.Смятах, че ще замръзнат и ще останат парализирани в момента, в който ги напръскам, но това изобщо не се случи. Ядосаха се и ме набиха”, гласяха част от откровенията й в миналото. Суматохата, която предизвиква, печели своята публика, някои от хората търсят органите на реда. В крайна сметка истинската виновница остава без наказание, защото бива смляна от бой.


Жените от другата страна обединяват сили и започват да я налагат с шамари и ритници събарят я на земята, виждат първите драскотини по тялото й, но продължават. От битката Стойка си тръгва насинена, с повърхностни рани и охлузвания. Това е и последната физическа атака, която си позволява. До ден днешен не намира причини за избухването.

С пълната противоположност на себе си от миналото се сблъсква днес, на снимачната площадка на “Клетката”, където влиза в ролята на надзирател в женски затвор. В сериала, продуциран от Краси Банков, тя пази силни и арогантни затворнички, които са готови на всичко за малка облага. Сблъсква се с различни типажи, отново попада в екшън сцени, но този път – от другата страна. Изявявала в друга хитова продукция, отново излъчвана в ефира на Нова.

Партнира си с цяла плеяда от звезди като Гергана Данданова, Мартин Димитров, Жаклин Дочева и разбира се, Асен Блатечки. Със секссимвола на българското кино и театър прекарва най-много време, тъй като и двамата разгръщат своите образи зад високите бетонни стени на затвора. Любопитна подробност е, че далеч от обектива двамата вместо съвети си разменят вицове – смешки, с които уплътняват почивките и в същото време допринасят за приповдигнатото настроение на терен. “В нито един момент не се е усетило напрежение между нас. Никой не прави забележки на някой друг, ако потърсиш съвет, винаги ще ти дадат. Например, имам сцени с Асен Блатечки и мога да кажа, че се притеснявах как ще се случат нещата с него. Все пак той е много добър актьор. Но Асен е много земен, отворен, забавен. Сякаш се познаваме отдавна, така те предразполага неговото поведение. Разказваше ни смешни истории от професионалния му опит, куриозни ситуации. Според мен това определено сваля напрежението.

Не знам дали го прави с цел да ни сближи всички, или просто си е такъв. През цялото време беше с усмивка и ни забавляваше”, казва Стойка в едно от малкото си интервюта. Героинята й се казва Панева. Това е и първият по-голяма професионален залък за начинаещата актриса.

В живота Стойка е грижовна майка и съпруга. Тя има дълга връзка с половинката си Мариан, с когото години наред правеха опити за дете, преди съдбата да ги дари с момиченце.

За възрастта си тя поддържа страхотна форма. Редовно се включва в столични маратони, като много често е след първите финиширали. Когато иска да избяга от натрупаното напрежение отива в планината, сред природата се чувства спокойна, презарежда най-често в горите на Витоша.

 

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар