Столичани пропищяха от ци*ански набези: Войводиново е като петзвезден хотел в сравнение с безчинствата им тук!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Откраднаха маслено копие на Мона Лиза от столично читалище.

Това сигнализираха наши зрители в рубриката ни „Дръжте крадеца“. След като изчезнала картината, от управата на читалището поставили камери за видеонаблюдение на сградата.

Ден по-късно една от тях също изчезнала.

В читалището има постоянна експозиция от копия на картини.

„На 5-ти февруари разбрахме, че картината липсва. Това е точно, прецизно копие на Мона Лиза. Характерното за него е, че е направена холограмната усмивка от художничката Валя Тройчева. Картината е безценна, не може да бъде остойностена. Посегнато е на обществена собственост, въпреки че картината  е на юридическо лице”, каза пред „Здравей, България” Владимир Цеков.

По думите му сградата е обществена собственост и достъпът до нея е бил свободен. След кражбата обаче се предприемат драстични мерки за охраняване на обекта – поставят се камери и се обезопасяват вратите. Само след два дни една от камерите също е открадната.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

„Подадохме жалба. Аз живея тук от 6 години и многократно съм викал полиция. Мой съсед бе пребит посред бял ден. Имаше изчезнали коли. Тук ежедневно свалят тротоара посред бял ден – виждам го, крадат плочите. След като си извадих телефона въпросния господин циганин с каруцата хвърли кирката и с каруцата и коня на галоп. Гоних го. Има гето тук. Показват ни Войводиново всяка сутрин, но не снимате тук за какво става въпрос. Това във Войводиново е петзвезден хотел в сравнение с това, което си имаме тук в София“, каза възмутен гражданин във връзка с кражбата./ blitz.bg/

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар