Столичанка печатала фалшиви дипломи, здравни книжки и др. – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Жителка на столицата е задържана след проведена в столицата специализирана полицейска операция на служители от отделите “Икономическа полиция” и “Разследване на общата престъпност” при Главната дирекция “Национална полиция”. По първоначална информация, М. Г. (65 г.) се занимавала със съставяне на неистински официални документи.

При извършените по процесуалния ред неотложни действия по разследването – обиск и претърсване и изземване в жилище, обитавано М. Г., са намерени, описани и иззети множество документи – удостоверения за пенсиониране, удостоверения за трудов стаж, трудови книжки, военни книжки, копия на документи, съдържащи лични данни на различни хора, ксерокопия на лични карти и свидетелства за управление на МПС, флашпамет и принтер. Жената е задържана за срок до 24 часа по ЗМВР.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 308, ал. 1 от Наказателния кодекс. Активните действия по разследването и други процесуални действия  продължават под надзора на прокуратурата.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар