Столични полицаи задържаха дилър с много видове наркотици

Столични полицаи задържаха дилър с много видове наркотици

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Столични полицаи задържаха наркодилър, в дома на когото откриха готови за продажба пакетирани наркотици.

При обиските са намерени около 30 грама кокаин в специални пакетчета, около 300 грама „трева“, също готова за продажба, съобщи БНР.Открити са и хапчета с различен състав, метамфетамин, както и електронни цигари с марихуана.


В рамките на стартиралата вчера акция „Бяло“ в цялата страна 21 лица в област Бургас са с повдигнати обвинения за държане, държане с цел разпространение и разпространение на наркотични вещества.

Общият брой на образуваните досъдебни производства е 15, като 14 от тях са бързи. Наблюдаващите прокурори са задържали за срок до 72 часа две лица.

По време на съвместната специализирана операция са установени различни видове наркотични вещества – марихуана, синтетични наркотици, дизайнерска дрога и метамфетамин. Те са открити на адреси в два бургаски жилищни комплекса, както и в жилище в община Несебър. Част от наркотичните вещества са открити в тайник на стена, както и в калъфи за очила. Прави впечатление, че обвиняемите държат в себе си малки количества наркотични вещества, целейки да минимизират щетите при евентуален арест.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар