Странен вирус: COVID-19 политици и олигарси не закача

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ковид-19 е интелигентно копеле, което внимателно подбира жертвите си. Такива стават само анонимни хора, чиито роднини не са се възпротивили в смъртния акт докторите да посочат Ковид като виновник за смъртта. Политическите лидери и олигарси по цял свят обаче оживяват…със самодоволна усмивка на уста. Докато всички останали губят… разсъдъка си… от страх!

Вижте целия коментар:

Кажете името на поне един световен или европейски лидер, обикновен неолиберален политик или друго подобно говедо, което се е заразило с коронавирус и е умряло от него!? Такъв не само че няма, ами и нещо повече: те всички се заразиха и до един оцеляха. О, чудо!

И нашите не умират, кучетата му. А така се надявахме поне едно от тези крадливи управленски псета да предаде Богу дух. Като започнеш от олигарх Домусчиев, минеш през министър Прасьо и стигнеш до най-златния ни и крупен олигарх Борисов – все анти-герои на новото време, които могат да преборят и преглътнат всичко, включително и страховитата народна омраза. Абе, глобалните и нашенските крадльовци се оказаха здрави и жилави момчета. И пак са ни вдъхновение и светла надежда за бъдещето!!! Гледаме ги с празни очи, като оскотели гладни кенийци, и не подозираме, че всички се возим на един и същ пробит от корупция потъващ западен кораб.

Вече стана ясно, че богатите и влиятелните COVID-19 ги не лови!

Кой тогава умира ли?

Единствено и само тези, на които им е предопределено да умрат. От болест, а не от вирус.
Коронавирусът е интелигентно копеле, което внимателно подбира жертвите си. Такива стават само анонимни хора, чиито роднини не са се възпротивили в смъртния акт докторите да посочат Ковид като виновник за смъртта. Политическите лидери и олигарси по цял свят обаче оживяват…със самодоволна усмивка на уста. Докато всички останали губят… разсъдъка си… от страх!

Обаче има Господ и той не е политик. Затова някои боклуци ще берат ядове.

Skandalno.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар