Страхил Ангелов: Как ще ни погледнат в очите едни тежко зависими марионетки и ще изрекат думата „НЕЗАВИСИМОСТ“?

Страхил Ангелов: Върви голямото плашене и призиви да не се излиза, защото знаят, че не са в състояние да изчистят

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

И все пак природата е благосклонна към разкапаната ни държава! Натрупа между 15 и 20 сантиметра сняг, което е напълно нормално за края на ноември и всичко живо е в ступор.

Още от вчера по казионните телевизии, които се явяват проводници на идиотизъм и рупори на някаква свещенна тъпота, върви голямото плашене. Навсякъде се тиражират призиви да не се излиза, защото условията са „екстремни“ и други подобни глупости. И всичко това е по една много проста причина – знаят, че не са в състояние да изчистят – елементарно е!

Искам само да си представите каво щеше да се случи, ако беше поваляло още два дни, което пак повтарям, е напълно в реда на нещата за този период от годината и сантиметрите натрупал сняг бяха 50-60 вместо 15. А метър? Всичко щеше да приключи.

Критична инфраструктура е пред разпад и ключови за една държава системи и респективно служби на практика функционират про-форма, колкото някакви фирми да пускат фактури към държавата и общините.

Това е положението. И ако трябва да съм честен докрай, много ми се искаше да продължи да вали и навява – ей така, да ни е зимно поне до сряда, за да лъсне реалността и всички да се сблъскаме с нея, защото имам усещане, че мнозина като че ли не осъзнават къде се намират и какво се случва около тях. Живеят в някаква паралелна реалност създадена изкуствено от един брутален пропаганден апарат.

Страхил Ангелов, Фейсбук


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар