Страхил Ангелов: Как ще ни погледнат в очите едни тежко зависими марионетки и ще изрекат думата „НЕЗАВИСИМОСТ“?

Страхил Ангелов: Как ще ни погледнат в очите едни тежко зависими марионетки и ще изрекат думата „НЕЗАВИСИМОСТ“?

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Политикът и журналист Страхил Ангелов публикува пост в профила си във Фейсбук, в който коментира днешния ден на Независимостта на България.

„Много интересно каква точно „независимост“ ще празнуват днес компрадорите, които управляват от името на посолството и целенасочено превръщат България в територия! Не разбирам какво ще честити на днешният ден Денков и компанията му, както и тези, които го назначиха. Как ще ни погледнат в очите едни тежко зависими марионетки и ще изрекат думата „НЕЗАВИСИМОСТ“, а и ще си я честитят на всичкото отгоре!“, пише той.Ето и целияя пост на Страхил Ангелов:


„От манифеста, който Малинов написва и впоследствие прочита в Търново през 1908 не остана и помен! Розовите хунвейбини, налагайки либерал-глобалисткото си верую, унищожават всичко по пътя си! ВСИЧКО!

Днес източно-европейската колония, която е буквално превзета от едно посолство, което се крие зад зависими наместници, празнува НЕЗАВИСИМОСТТА си! Тъжен и тягостен момент за Родината ми, обхваната от колониално мракобесие!

Много интересно каква точно „независимост“ ще празнуват днес компрадорите, които управляват от името на посолството и целенасочено превръщат България в територия! Не разбирам какво ще честити на днешният ден Денков и компанията му, както и тези, които го назначиха. Как ще ни погледнат в очите едни тежко зависими марионетки и ще изрекат думата „НЕЗАВИСИМОСТ“, а и ще си я честитят на всичкото отгоре!

Някаква утайка, която е изплувала и се е помислила за каймак ще отбележи денят на независимостта – ама изгубената… тази, която предадоха и продадоха.

Всички тези, които веят украинското знаме и всеки божи ден сквернят всико, за което можем да се сетим, свързано с България и народа и, днес ще се подредят около паметници и „бивши“ институции, от които е останал само сградния фонд и ще започнат да се давят в собствената си демагогия и нищета.

Украинизацията на Отечеството ни върви с пълна сила, а слугинажа и сервилността са новите „национални“ политики, които шепа майкопродавци провеждат под зоркия поглед на кураторите си. Всеки ден воюват със собствения си народ, отнасяйки се с него като към окупирани туземци, чийто ресурси трябва спешно да бъдат прехвърлени в метрополията – истински конкистадори. Еничари, лишени от чест и достойнство, борещи се за дял от плячката, която изтръгват насилствено и безкрупулно от вече бившия си народ.

Да поканят Галя, Зеленски, Урсула и още някой лакей и да празнуват с тях, аз заедно с Денковци, Кирчовци и Бойкикиевци нямам намерение да празнувам абсолютно нищо!

Ще си празнувам със семейството и ще отида на църква и то православна, напук на колониалната администрация! Съветвам и вас да направите същото и да стоите далеч от шайката негодници, които предадоха абсолютно всичко, включително и Бог!

На тези, чиято национална памет и гордост все още не са заличени и които вярват, че България може отново да възкръсне и да заеме мястото си на политическата карта на Европа, като субект, а не като обект – ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар