Страхил Попов: Целият шум около Хубчев беше странен – БГ Футбол – Национален тим

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Защитникът на българския национален отбор по футбол Страхил Попов заяви, че ремито 1:1 срещу Косово от група А на квалификациите за Евро 2020 не бива да се приема негативно. Според него България е спечелила 1 точка предвид явното превъзходство на противника след почивката, когато косоварите вкараха и изравнителния си гол.

„Гледахме им контролата им с Дания от четвъртък. Тогава играха по същия начин. Публиката беше доста ентусиазирана и им даде сили. Ние доста се изморихме. За такива мачове един ден по-малко за възстановяване си оказва влияние. Видяхте, че групата е много изравнена. Всички мачове ги очакваме да бъдат такива”, заяви Страхил Попов.

„Може би днес спечелихме точка, защото след почивката отстъпихме инициативата. Те имаха повече положения през втората част за разлика от Черна гора в София, когато пропуснахме да победим.”

„Има известна доза истина за лошото ни физическо състояние, но и мачовете бяха доста близо. А дали са по-добри Косово от Черна гора? Не мога да кажа, защото бяха домакините. Имаха много ентусиазирана публика, която им даде сили. Имат много добри, много класни футболисти. Като цяло групата е много равностойна.”

„Това беше много неприятна новина за целия тим. В един такъв момент да се пуска такава новина – не знам каква беше целта. Надявам се да не е било нещо срещу отбора, което би било жалко. Според мен се събрахме и се сборихме, за да докажем, че целият отбор е зад треньора. Беше доста странно за всички. Казахме си някои неща, но не можем да говорим за неща, които са от кухнята. Все пак беше по всички сайтове. Колкото и да е, футболистите го виждат това нещо и оказва влияние. За наша радост това не ни попречи”, добави играчът на турския Касъмпаша.

Източник: gong.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар