Продължаваме промяната

Страх ги е ПП-ейците. Треперят им ушите за днешния вот. Защото, ако загубят, отиват в канала

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Страх ги е ПП-ейците. Треперят им ушите за днешния вот. Защото, ако загубят, отиват в канала. Няма да се траят, обаче, ако вземат София! Това е причината много нормални хора, които иначе никога не биха гласували за Ваня, да се прежалят.

Възпирането на ПП е въпрос на индивидуално прежалване, както ми каза днес един приятел, дясно-консервативно настроен. Хареса ми много тази фраза – въпрос на ИНДИВИДУАЛНО ПРЕЖАЛВАНЕ! Затова реших да я споделя с вас. Гласуването днес може да се окаже САНКЦИЯ срещу девиантите, които ни управляват. Но мисля, че прежалването ще е доста трудно за всеки, който разбира добре капана, в който за пореден път сме поставени. Единственото общо между Ванчето и Терзиев, е точно неолибералната доктрина с джендърски уклон, която при Ваня е лекинко позамацана, поприкрита да не се вижда, заради възгледите на бесепарския електорат. Иначе Ваня е образец на изискванията на Сорос за политически профили, ефективни при разпадане на националните рамки.

Много обичам, когато ни се предлага едно и също в две различни опаковки – едната луксозна и елитна, другата – раздърпана и по-евтиничка. Да са ни честити кандидатите!

 

Калина Андролова

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар