Промяната

СТРАХ! НСО изведе Василев и Петков през задния вход на президентството

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Номинираният за министър-председател Асен Василев бе изведен от охраната на НСО през задния вход, за да избегне протестиращите пред президентството, съобщава БТА.

Охраната на НСО изведе и министър-председателя в оставка Кирил Петков, Никола Минчев и Андрей Гюров и Лена Бориславова.

Асен Василев бе проследен от телевизионни екипи при преминаването му през задния двор на президентството и ротондата „Св. Георги“, след което мина през задния вход на хотел „Балкан“.

Връчването на мандата беше съпроводено с протест пред сградата президентството срещу оставането във властта на „Продължаваме Промяната“.

Демонстрантите с транспарант „Национално движение Хан Кубрат“ настояват ПП да върнат мандата на президента. „Национално движение Хан Кубрат“ се представя като „неправителствена патриотична организация“.

Първо трябва да намерим политическа подкрепа за програмата на този кабинет, след което ще говорим за персонален състав.

Това каза пред журналисти в президентството Асен Василев, номиниран от „Продължаваме Промяната“ за министър-председател, след като президентът Румен Радев му връчи мандат за съставяне на правителство.

Асен Василев, Кирил Петков, Андрей Гюров и Никола Минчев разговаряха с президента повече от час.

Асен Василев каза, че е изключително важно нещата, които са заложени в управленската програма, да се случат точно в тези шест месеца.

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар