Страх тресе кочината! Борисов започна кампания срещу втори мандат на президента Радев

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Сагата между президента и премиера не е от вчера, а от три години. Арбитър няма да стана. Това са две различни институции. Не мисля, че тази война е самоцелна. Като че ли вече прозира един страх, че президента Радев ще вземе и втори мандат. Това коментира в предаването „Плюс минус“ по Нова тв вицепрезидентът Илияна Йотова.

Много е рано да се говори за втори президентски мандат, както и за конфигурацията. До изборите има още много работа да се свърщи, коментира тя.

Лесно е да се критикуваме, но хората очакват от институциите да си вършат работата и да се чувстват добре. Вече 12 години от влизането ни в ЕС и хората искат да имат стандарта на всички други граждани, посочи Йотова.

Доо този момент президентът Радев не си е позволил никакви лични квалификации към когото и да било. Но за съжаление от другата страна не можем да се радваме на подобно отношение. Не смятам, че президентът трябва да си мълчи за всичко, което се случва. Това, което ме изненада в поведението на премиера и не го очаквах, бе реакцията му онази вечер и изказването му, че президента Радев е отговорен за падането на военен самолет през 2012 г. Това показва вече друго поведение и затова казах, че вече е започнала една кампания срещу втори мандат на Радев, коментира тя. И допълни, че за конкретния инцидент Радев не е бил командващ ВВС.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар