Страх тресе шайката! Масово цензурират фейсбук страници и групи!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Страх тресе Герб и политическите им съюзници и ако само до преди няколко години, те не упражняваха контрол над Фейсбук сега нагледно ще ви покажем как Мария Габриел от Герб дигитализира мрежата!

Внимание! Ако не си от Герб, значи си техен враг и каквото и да качиш в мрежата то няма да достигне до никой!

Всички сме наясно, че именно Герб свалиха страницата “Национален Протест срещу Безобразията в България” създадена от Атанас Калев във Фейсбук преди девет години последователите на страницата бяха повече от 270 000 човека до 24.12.2018 година, когато от Фейсбук я изтриха, защото нарушавала стандартите им. Тогава Атанас Калев написа в мрежата паралелно в деня в който бях създал страницата, която Цветанов и Габриел не се посвениха да изтрият създадох и страница с име АНТИГЕРБ, страница “Национален Протест срещу Безобразията в България” повече няма да правим и ако върнат старата от Фейсбук – ок, ако ли не, ще развиваме АНТИГЕРБ, за да ви докажем, че тези хора са по зле и от така наречените комунисти от преди 1989 година и техните приоми са същите, само където още не са започнали да ни арестуват и изпращат в лагери, защото не се съгласяваме с режима на тази корумпирана и крадлива партия Герб.

Няколко месеца по-късно искам да ви покажа какво реално се случва в снимки и да благодаря на всички за търпението и за това, че по един или друг начин ни следват постоянно в мрежата. Първата снимка, която искам да видите добре е статия на Хак Нюз качена в страницата АНТИГЕРБ достигнала до едва 75 човека според рийча на страницата и естествено никой не я е харесал статията и това пак отбелязвам в страница с името АНТИГЕРБ?! Статията е публикувана преди два дена!!!

Втората снимка е от друга страница, която не носи името АНТИГЕРБ, но няма да кажа коя е, за да не могат от ГЕРБ да я ограничат, там за два дена същата статия на Хак Нюз има достигнати 24 хиляди човека, 76 споделяния и много коментари – изводите оставям на вас.

Снимките по надолу които ще видите, са също много показателни как работят по дигитализацията на Европа Мария Габриел и нейният екип в ЕС, също така искам да отбележа, че това не се случва само с нашите страници, това се случва с всички страници, които качват Истината за фашистката диктатура на ГЕРБ, защото това е тяхната политика, което не им харесва не трябва да стига до хората, защото те са властта, те решават а всички други правят фалшиви новини, само че пак припомням на 27.10.2018 година именно Хак Нюз публикуваха новината за седмият апартамент на Цветанов и размяната му срещу два от старите и помолиха хората да се поразровят, за да научат Истината!!! Същият Хак Нюз който само през 2018 година беше свалян от фейсбук над осем пъти и който е заклеймяван като източник на фалшиви новини, но всъщност откакто се е появил Хак Нюз новините им се оказват само истински, но това не пречи на Герб да лъжат и да заклеймяват и трият всичко, което не им е удобно. Толкова за про дясно ориентираната проевропейска Герб, ако така разбира Европа демокрацията, то значи този Европейски съюз трябва незабавно да се разпусне, защото да ни ограничават свободата да се изказваме се нарича цензура, а онези които го правят това диктатори!

разликата

 

Разгледахте ли всички примери внимателно, ако още не сте разбрали Герб може да се наричат по всякакъв начин, но те никога няма да са демократична партия и про европейски ориентирани. България вече е заприличала на латино американска държава от 60 те години на миналия век, само че все още Герб не са се провъзгласили за Хунтата на Бойко Борисов и все още не са започнали да ни заточват на робски труд или директно да ни чистят без съд и присъда, но ако продължаваме да им мълчим и това време ще дойде и никой няма да бъде пощаден, ако не ми вярвате, може да почетете малко история и да се уверите как се самозабравят всички измислени самозванци като Цветанов и Борисов, които всеки ден ни обясняват, че България се развивала….

Атанас Калев

https://xaknewsday.blogspot.com/2019/04/blog-post_61.html?m=1

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар