Стреляха с въздушна пушка по автобус на градския транспорт в Пловдив

Стреляха с въздушна пушка по автобус на градския транспорт в Пловдив

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Неизвестни стреляха с въздушна пушка по автобус от градския транспорт в Пловдив. Инцидентът е станал около 18:20 часа тази вечер, когато е подаден сигнал на телефон 112.

Стрелбата е предприета в момент, когато автобусът, движещ се по линия №9, е бил спрян на предпоследната спирка в комплекс “Тракия” – в отбивка на улицата, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пловдив.

При инцидента няма пострадали, но е пръснато едно от страничните стъкла. Според свидетелството на шофьора пред Нова телевизия стрелбата е произведена от съседен блок.

Малко преди това от автобуса слезли и последните две пътнички. Това е осмият пореден случай на стрелба в този район.

“При тръгването чух някаква пукотевица. Видях, че страничното стъкло е счупено. Първоначално помислих, че някой автобус ме е ударил странично. Според мен е стреляно с въздушна пушка”, разказа по Нова телевизия шофьорът на рейса мишена Бисер Велизаров.

“Затова трябва да се сложат камери. Това не може да се случва постоянно. Това не е първият инцидент. Преди три месеца отново имаше. Разминахме се на косъм. Просто някакъв късмет сме извадили”, добави кондукторката Гинка Терзийска.

Организиран е оглед от оперативна група на Пето Районно управление. Предприемат се действия за изясняване на ситуацията и издирване на извършителя, добавиха от полицията.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар