Строител: “Струма” изгоря заради евтин горящ цимент и други материали, сложени от Бойко, за да вземе парите

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
„Магистралите в България не са на необходимото ниво. Как може магистрала „Струма”, който е най-новата у нас, от един огън да остане само на арматура?

Какви материали са използвани?! За да се реконструира отново, ще са необходими 6 месеца.

От това е потърпевш шофьорът. Трябва да заобикаля, нервите му ще се покачат десетократно за това и крачката от транспортното произшествие е много малка.

Това заяви пред Lupa.bg председателят на Съюза на преподавателите по авто-мото подготовка Йонко Иванов.
„Ако строежът на „Струма” не е извършен качествено, някой трябва да понесе отговорност. Институциите си прехвърлят топката за това. За пожара казват, че Дупница носи отговорност, а АПИ не носи ли?
Институциите трябва да си свършат работата, а не да бягат от отговорност. Разчитахме, че новата агенция за безопасността на пътищата ще бъде координатор и ще свързва междуведомствените институции.
Вместо това Тя излезе с едно послание, което изобщо не е ясно: „Пиши когато стигнеш. На кого да пишем – на близки и познати ли?”, критикува Иванов.
Пътна полиция заяви, че катастрофите по морето се дължат на некадърност на шофьорите. Те не могат да карат в тапа, не могат да карат в интензивен трафик.
„За това увеличаваме часовете за движение по магистрала, затова увеличаваме шофирането в извънградски условия, затова вкарваме задължително шофиране в трафик. Дали обаче тези мерки ще видят бял свят?! Имах среща с транспортния министър Росен Желязков и му споделих, че министър Вълчев все още се бави с приемането на нашите идеи. Той остана учуден защо не влизат тези мерки, след като ги е приела работна група. Затова подчертавам, че държавна политика на тема пътна безопасност липсва тотално”, категоричен е автомото експертът.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар