Стъки: Делото на Левски е същото като делото на Бойко. И двамата ще се вечни

България, Спорт
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Станислав Недков – Стъки, чисто новото платено острие на ГЕРБ се опита да сравни делата на Бойко Борисов с тези на Левски и буквално му пожела бесило, за да стане безмъртен като национален герой, който буквално е повел цяла България по нов път. Ето какво написа проваленият ММА боец, а сега слуга на мафията:
“Надявам се един ден, следващите поколения българи да оценят делата на Бойко Борисов и той да бъде тачен като безсмъртен герой на България, така както днес славим Левски.
Защото в ден като днешният трябва да почитаме не само Левски, а всички които са дали част от себе си за България и нейният просперитет. Днес имаме Бойко Борисов за символ на онова, което трябва да прави всеки един българин за просперитета на страната ни, един неуморен лидер, също като Левски обикаля и зиме и лете България и работи неуморно за нейните граждани.

Сигурен съм, че един ден ще честват Борисов, по същият начин по който днес честваме Левски, защото и той като него ще мине през голготата на своето безсмъртие в името на България.

Левски е герой на миналото, но не трябва да се забравя, че Борисов е героят на нашето съвремие, който след време може да се окаже, че е безсмъртен герой на следващите поколения”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар