Стъки: Махнете терориста Левски от центъра на София и сложете г-н Борисов!

България, Спорт
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Станислав Недков – Стъки с пореден взривоопасен коментар!

ММА боецът Станислав Недков, известен като Стъки, не спира да хвали властта и да се противопоставя на всеки, който е срещу нея. Освен че е най-яростният противник на протестите срещу правителството, спортистът поругава българската история с почти всяко свое изказване, което вече минава всякаква граница, считат историците.

Стъки е убеден, че един ден трябва да се построи паметник на Бойко Борисов и този паметник да е не къде да е, а на мястото на този на Васил Левски в центъра на София.

„Кой е истинският Васил Левски, един терорист и бандит, изнудвал хората за пари. Кой може да докаже, че това, което са му давали, е отивало наистина за революция. С какво се различава той от днешните мутри, които влизат в магазина с бухалки и искат пари за охрана? Това не е никакъв герой.“, е мнението на Недков за Апостола на свободата.

Стъки
Стъки оплю Левски и възхвали Борисов

Той вярва, че друг заслужава паметник и това е нашият премиер.

„Истинският герой по онова време е бил инж. Шевалас, но него никой не го знае. Той е построил множество пътища, както сега прави г-н Борисов. Сигурен съм, че един ден ще има паметник на нашия премиер, защото е направил и прави много за България.“, смята съпругът на Юлияна Дончева.

Стъки тотално отрича турското робство и смята, че българите и османците са живели в хармония заедно. Наскоро обаче той определи своя народ като мързелив, мръсен и гаден, което предизвика още куп критики срещу него.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар