Стъки: Радев да си затваря устата, за да не го нашамаря

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Проваленият ММА-боец и пръв платен слуга на ГЕРБ смята за недопустимо това, което се случва в държавата през последните месеци.

Той е против протестите, защото смята, че те нагнетяват излишно напрежение. „Властта се взима на избори, а не на улицата“, отсича наемникът.

Той е сред онези българи, които намират управлението на Борисов за правилно, както и дейността на Иван Гешев. Според него на тях умишлено им се пречи да работят по-добре, тъй като други имат болна амбиция за власт и пари.

„България пак е разделена и този път е по-страшно от това, което беше след 10.11.1989 г. Точно сега, когато има пандемия и тежка икономическа криза, когато сме в чакалнята на еврозоната, трябва да сме единни, но не сме заради един кръг от хора.“ – смята Стъки.

Той определя хората, които са срещу Борисов, като „давещи се от злоба лица“. В това число спада и президентът Румен Радев.

„Никой няма право, даже и президентът, да нарича една част от хората „мутри“. Никой няма право, даже и президентът, да призовава към бунтове и метежи. Никой няма право, даже и президентът, да се меси в независимата ни съдебна система и то точно сега, когато главният прокурор е напът да разбие олигархичната система. Всичко това може да съсипе нашата общо-взето спокойна и подредена държава.“ – смята Станислав Недков.

Според него Румен Радев създава заплаха за европейския път, по който е поела страната ни. Действията му връщат България с 30 години назад, което за актьора е недопустимо за един президент.

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар