Стъки: Сигурен съм, че един ден ще премахнем паметника на Левски, и ще издигнем на мястото му паметник на Бойко Борисов

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Новото острие на ГЕРБ – Станислав Недков-Стъки, днес отново е получил вдъхновение. На среща с журналисти, които го разпитваха за вчерашните му изказвания срещу съществуването на “турското робство” в Одрин, той стигна още по-далеч – развенча “мита” за Васил Левски и обяви, че Бойко Борисов е много по-достоен от него.

“Какво е Васил Левски – един терорист, преследван не само от османската власт, но и от българите – защото ги изнудвал за пари, и защото можел да им запали къщите с едно въстание. А хората толкова добре са си живели, имали висок стандарт – най-високият в цялата Османска империя.

Как се нарича поведение като влезеш в дома на някой, и му кажеш “Давай пари за революцията”. По какво се различава това от момчетата с бухалките, които влизаха в магазинчетата и искаха пари за “охрана”? Същото е. И кой знае как са харчени тези пари? Дали за въстание, или за джобовете на “революционерите”, начело с Левски…” При тези му думи, медиите бяха смаяни, и нищо не можеха да кажат.

Затова той продължи: “Васил Левски е измислен герой, създаден от Иван Вазов в “Епопея на забравените”. Един бандит, на който сме вдигнали паметник. Истинският герой не е някой партизанин, шумкар или комита, дето тараши обикновените хора. Истинският герой не сте го чували – това е например инж.Шевалас, който е строил пътища и железници, градил е съвременна България… Днес същото прави Бойко Борисов.

Затова аз съм убеден, че един ден ще премахнем паметника на този терорист Васил Левски от центъра на София, и там ще има паметник на Борисов…” – заключи Стъки. След това обяви на журналистите, че има работа, но че утре могат да продължат разговора…

Източник: 4udoslav

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар