Стъки ще бие Кубрат, след като Пулев подкрепи протеста. Недков го нарече “предател и страхливец”

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ММА боецът Станислав Недков-Стъки, се нахвърли остро на боксьора Кубрат Пулев, след като сутринта последният открито подкрепи протеста в интервю по bTV. “Кубрат е “пълно леке”, предател и келеш.

Предаде Бойко, който го хранеше, за да пристане на тия метежници от улицата.

Ще го пребия, ако ми падне възможност. Но той се крие, всички знаем, че е страхливец…” – коментира Стъки в социалните мрежи. Припомняме, той е основен организатор на контра-протестите, и е обещал да пребие всеки, който блокира улици. Кубрат Пулев се считаше за добър познат, и дори – приятел, на Бойко Борисов.

Но очевидно вижда какво става в държавата, и отчаянието на хората, които се опитват да се преборят за свободата си, но срещат единствено полицейски щитове и палки.

И подобно на над 1200 вече присъединили се известни фигури, и той застана на страната на улицата. В никой случай не може да се твърди, че Бойко е “хранил” Пулев, защото основните му приходи са от международни боксови мачове.

Той вероятно дори се явява едър данъкоплатец, защото живее в България, а не се е регистрирал в Монако, подобно на някои други наши видни спортисти.

Стъки обаче със сигурност е получавал пари от Министерството на спорта – през федерацията му по ММА. Не е ясно могат ли Пулев и Недков да влязат в една категория, защото Пулев е в “свръх-тежка”, а Недков е в леките категории. Но за уличен бой категории няма.

Източник: 4udoslav

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар