Стъки: Ще набия всеки, който искат оставката на лидерът ни Бойко, който възроди България

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Станислав Недков – Стъки, проваленият ММА боец и последният платен пирон в потъващия ковчег на Организираната Престъпна Група ГЕРБ нает за да плюе по стотиците хиляди протестиращи и да защитава кражбите, далаверите и другите гнусотии на шайката на Борисов отново излезе с “гениален” текст във Фейсбук.

Текстът е толкова абсурден, че вероятно е писан от друг платен слуга на Мафията – Недялко Недялков, списвачът на най – гнусната клоака за фалшиви новини в България – Pik.bg

Публикуваме без редакторска намеса:

“Ще набия всеки, който искат оставката на лидерът ни Бойко, който възроди България. Не ме интересуват ни Кубрат, ни мубрат, ни някакви платени лумпени от площада.

За всеки е ясно, че тези протестиращи са платени от Божков, Путин, Цветан Василев, Радев и Нинова, и искат да съборят законно избраното правителство, за да върнат на власт комунистите, за да ни върнат в 18-ти век, от където нашият лидер Бойко Борисов с много усилия ни извади.

Всеки, който работи за оставката на г-н Борисов ще бъде лично набит от мен, за да му дойде акъла в главата.

Ние, армията на ГЕРБ няма да позволим никакви оставки”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Стъки: Ще набия всеки, който искат оставката на лидерът ни Бойко, който възроди България

  • Стъ-ъ-ъ-ъ-к-и-и-и-и-и !!!!! Май пак са ти паднали батерийките на вибратора и си останал без “СПА”!!!! Пояснявам: СПА = ceкc процедура aнaлнo.

Вашият коментар