Сузанита: Знам какво е било в комунизма! НЕ, Мерси! Добре, че демокрацията ни възпита в Европейски ценности

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Този текст предивзика лавина от коментари из интернет пространството и социалните мрежи.Ето защо:

 

Младите трябва да подкрепим Бойко Борисов и кабинетът му, защото те са единствената алтернатива за доближаване поне малко до западният свят!

Аз съм от малкото български деца които имат възможности и съм обиколила много държави по света! Мога да ви кажа, че сме много назад, но в сравнение с това което ми е разказвал баща ми за комунизмът и това което виждам да се прави сега, мисля, че сме на прав път!И точно когато се е намерил някой с по-модерно мислене като Бойко Борисов, веднага непросветените за западът хора искат неговата оставка!

Както е известно, мерките на правителството срещу коронавируса сринаха доходите на всички хора на изкуството в България.

Певците и музикантите като Орхан Мурад и Сузанита останаха без участия за месеци, тъй като кръчмите и дискотеките бяха затворени.

Това явно не им е повлияло и те харесват настоящото управление.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Сузанита: Знам какво е било в комунизма! НЕ, Мерси! Добре, че демокрацията ни възпита в Европейски ценности

  • Горкото курвенце !!!! Е, има дyпе, има силиконови джyки, има и силиконови цицkи, ама явно в главата си има не повече от две-три сиви клетки!!!!! Само колко неграмотно е писало, милото!!!!! Е, да му е простено, то по-умно няма да стане.

Вашият коментар