Сузанита след новите гърди: Вече съм толкова яка, че 70% от българите ме желаят

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Почти 7 бона брои Сузанита за новите си гърди. Певицата се тунингова в Турция. Това показа проверка на “България Днес” в клиниката, където изпълнителката се подлага на операцията. Точната сума е 3370 евро. В нея е включено всичко, дори престоят на Сузи в южната ни съседка, както и процедурите по възстановяване.

 

Младата певица значително наля пазвите. Щерката на Орхан Мурад се наблъска с по 350 кубика във всяка гърда.

“Вече съм напълно възстановена – казва Сузи, която един ден прекарва под лекарско наблюдение в клиниката. – Много съм доволна. Не чувствах никаква болка. На втория ден танцувах без проблеми, а по-късно ходих и на фризьор”.

Сузанита в момента е под карантина. След прибирането си от Турция тя трябва да остане изолирана за 2 седмици, както гласи новата заповед.

“Нямам търпение да изляза навън и да разходя новите ц**и, както обичам да казвам”, разкри щерката на Орхан Мурад. – Вече съм толкова яка, че 70% от българите ме желаят”, добавя със самочувствие младата изпълнителка.

Сузи от дълго време има намерение да си налее пазвите, ала родителите й заявяват, че може да го направи най-рано, когато навърши 18 години. Именно дни след пълнолетието си тя е в Турция и слага огромните балони в гърдите си. Най-вероятно това е подаръкът й за празника.

Операцията на циците не е първата корекция на Сузанита. Устните на изпълнителката на “Луцифер и Буда” вече са огромни и пълни с хиалурон.

Вчера Сузи пусна новата си песен. Тя е в дует с младия Даниел. Парчето носи звучното име “Бомба, бомба”.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар