СУ обяви допълнителен прием на студенти, 626 са незаетите места

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Общо 9747 са кандидатите, подали документи за прием в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. За незаетите места в редовна и в задочна форма, субсидирани от държавата, както и за незаетите места за обучение срещу заплащане, Софийският университет обявява допълнителен прием, съобщиха от висшето училище.

От 13 до 17 септември е срокът за регистрация за класирането. Процедурата по регистриране за класирането и подаването на документи за класирането е електронизирана и се извършва единствено на адреса: https://online.uni-sofia.bg, с линк от главната страница на СУ – http://www.uni-sofia.bg. Достъпът до електронния портал изисква задължителна начална регистрация чрез валидни лични данни и валиден адрес на електронната поща.

В сектора “Прием на студенти” на Ректората е допустимо единствено валидирането на информацията от предварително направения от кандидат-студента запис в електронизираната система, само по изключение и при невъзможност на кандидатите да се регистрират онлайн.

Класирането ще бъде обявено на 21 септември. Записването на новоприетите студенти ще бъде на 23 и 24 септември.

Допълнителен прием за 626 места, субсидирани от държавата, е обявен за различни специалности, като те са обявени в сайта на СУ.

Обявен е и допълнителен прием за 892 места за обучение срещу заплащане, като те отново са публикувани в сайта на Софийския университет.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар