Възраждане

Схемата „Възраждане“ :Как дясната ръка на Копейкин отмъкна от деветчленно семейство къщата им и ги остави на улицата

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Това са семейство Бързеви от село Цалапица Пловдивско! Три малки момиченца с разлика във възрастта по около две годинки, възрастни родители инвалиди с над 90% по ТЕЛК, като бащата е с ампутиран крайник и трудно подвижен.

В семейната къща в село Цалапица, която е на три етажа и огромен двор, са живеели общо 9 човека!!!

Семейството на Екатерина Бързева /младата майка/, тегли ипотечен заем за подпомагане на семейният бизнес, но не успяват да се справят с вноските и имотът е обявен за продажба от ЧСИ. Циничното е, че имотът е обявен за продажба на 6 пъти по-ниска цена от пазарната – това е типична схема на мафиотските структури, каквито са ЧСИ-тата.

По закон, те трябва да го продадат на максимална цена, да изплатят кредита, и да дадат разликата на собственика. Но ЧСИ-тата умишлено занижават цената, за да заграбят имота. Парадоксално е, че често го правят по начин, по който дори кредитът остава неизплатен. Взели са ти имота, а дългът остава.

И да видим обаче, кой е “ортак” на ЧСИ-то в схемата – купувачът, който формално идва на “търг”, за да купи. Това е… пловдивският бандит, а сега – лидер на ПП “Възраждане” в града – Ангел Георгиев. Да! На същата тази партия, която се бори с “мафията”, ще спасява България, та се бори дори с ЧСИ-тата, които нарича “откровени бандити”. Но да продължим с истонията. След изказването на Валери Симеонов в края на 2018 година, по адрес на майките на деца с увреждане, Екатерина Бързева става постоянен активен участник в протестите срещу Симеонов в Пловдив. И става привърженик на… Възраждане. Там се запознава и с активиста на партията – въпросният Ангел Георгиев, който… обещава да и помогне срещу ЧСИ-то. Но вместо това – зад гърба на многолюдното семейство, закупува изключително ниска цена от близо 54000 лева, което е около 6 пъти под пазарната оценка. Разбирайки, че имотът им е продаден, сем.Бързеви издирват новият собственик, без да знаят, че това е доскорошният им съратник в уличните протести. След като разбират кой се е възползвал от временното им затруднение, те го молят да заплатят изцяло сумата плюс направените от него разходи, за да си върнат имота, но областният координатор на партия Възраждане, категорично отказва, а напротив дава няколко дни срок, да се опразни имотът. И така на улицата остават 9 души, от които 3 малки невръстни деца до 5 години, двама инвалиди с над 90% ТЕЛК и т.н. А през цялото време партийните структури и Костадинов прокламират от екрана и мрежите, че Възраждане е партия защитаваща българското семейство и ценности! На една от снимкиите е качен диалогът от фейсбук межди Екатерина Бързева и н представител на партия Възраждане , в който обяснява, че прекратява участието си в протестите, защото там присъства и човека който е отнел бъдещето на децата й и семейната къща…

Една майка, съпруга и снаха, полага неимуверни грижи за 9 членното /с нея/ семейство. Съпруг, тъст, 3 деца и възрастните баби и дядо. Гледа, тази почти „самотна“ майка- децата си в град Пловдив, докато съпругът й, бачка по 12 часа за да ни пази от градушки в село Цалапица.

 🔘Вървят новини.

Водещата съобщава, че в „центъра“ на властта, протестират майки на деца с увреждания, а и не само. Решава да ги подкрепи, провокирана след думите на WC /Валери Симеонов/, че майките били едни „кресливи“ жени. Дни по-късно, майката, съпруга и гражданин с активна позиция, решава да се включи в протестите срещу тези думи на WC, в града под тепетата, организирани от #схематавъзраждане.
🔘Запознава се с „героя“, борец за правова държава, пазител на семейните ценности… ✅АНГЕЛ ГЕОРГИЕВ, кандидат депутат, член на ръководството на •Схемата „Възраждане“•, както и областен координатор за Пловдив област на #КостадинКостадинов.
🔘Тогава вече, протестиращата майка споделя на „героя“, че заради ипотека, къщата намираща се в село Цалапица / Пловдив/, е запорирана. Търси помощ от него и от #ВъзГраждани. Къщата й, е обявена за продан на търг. Търси помощ от „героя“, както и от #СхематаВъзраждане.
 ✅ Получава я! И сега, много важно… ❕Къща на 3 етажа, 🔺410 кв.м.🔺застроена площ, която е била оценена на 🔺370 хил. лева 🔺към 2019 година. 🔺Към днешна дата, над 400 хил. лева. 🔺 ✅ #АнгелГеоргиев веднага се свързва с ЧСИ, който е запорирал къщата на 9 членното семейство. ❕
✅ЧСИ Ангелаков ! ‼️“Героя“, получава всичката информация за къщата. Седмица по-късно, е единствен участник в търга, на който закупува 🔻410 кв.м. къща 🔻за скромните 🔺55.000 хил. лева🔺. Към този момент, „Героя“ е и общински съветник в ПОС. ‼️ ‼️Внимание: Ипотеката върви и семейството, което остана на улицата, продължава да плаща…‼️ ‼️Още в деня на придобиването, поставя срок на семейството да се изнесе! ‼️
✅#АнгелГеоргиев, е личен приятел на #КостадинКостадинов! ‼️Всичко останало във видеото тук, както и във вторият епизод свързан със •Схемата Възраждане• ‼️
  

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар