Събитието на тези избори е фактическият политически край на Борисов

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Събитието на тези избори е фактическият политически край на Бойко Борисов. Но никога не трябва да се подценява възможността да възкръсне отново. Защото се събужда тъгата на избирателя, тъй като той има несломима харизма. Той е политически тотален, реториката му е безсрамна, той може много в сферата на творчеството на илюзии.

Това каза пред БНР д-р Николай Михайлов, политически анализатор, психиатър и богослов.

 

Но има риск наистина да загине, ако управлението бъде разгледано подробно. Борисов се бои от това да бъде ускорено дискредитиран. Бои се от това президентът да поеме инициативата за кабинет. Това са страшилища за Борисов. След изборите той изглеждаше полуразкаян, полуизплашен… В следващата седмица през гласуването за парламентарен председател ще си дадем сметка за готовността да се консолидира този анти-Борисов вот… Този парламент има добри перспективи да се изпокара. И не партия срещу партия, а човек срещу човек“.

 

Според д-р Николай Михайлов идват нестабилни, конюнктурни правителства.  „Идва мощен вход за целия ляво либерален пакет на световната олигархия. Сега ще бъдем притиснати от администрацията на Джо Байдън и ще бъдем на фронтовата линия на почти психотичното противопоставяне с Русия“.

Източник: frognews

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар