дете Алекс

Събраха над 100 000 лв. за малката Алекс от Варна в кампанията „Дарение вместо букет“

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Над 100 000 лв. са събрани за малката Алекс от Варна в кампанията „Дарение вместо букет“, осъществена в училища от Варна и страната в първия учебен ден, научи Varna24.bg.

Добрата новина съобщи бащата на момиченцето, който беше и инициатор на благотворителната акция. Ето какво сподели той на страницата „Да помогнем на Алекс да ходи“:

Здравейте, Ангели на доброто.

С радост искаме да съобщим, че събраните средства в подкрепа на Алекс в дарителската кампанията за първият учебен ден е изключително успешна.

До момента в дарителската сметката на Алекс, благодарение на тази кампания са постъпили 100 031 (сто хиляди тридесет и един) лв. Това е един огромен скок (полет) към дългият път, който Алекс трябва да извърви.

Изключително радостно е, че в кампанията се включиха, училища и детски градини от над 20 (двадесет) населени места – Варна, Добрич, Враца, София, Пловдив, Бургас, Червен Бряг, Несебър, Белослав, с. Изворско, гр. Левски, Етрополе, Аксаково, Суворово, Черноморец, Кърджали, Смолян, Свети Влас, Дулово, Шумен, с. Царацово, Благоевград и др. Моля да бъдем извинени ако сме пропуснали някого. Благодарение на вашата помощ и подкрепа, сме изпълнени с чувство на радост, увереност, кураж и сили да продължаваме напред, по този изключително труден път.

Благодарим ви, деца, родители, учители, директори, и всички останали хора, които, чрез тази благородна постъпка, ни прегърнахте, окуражихте , и най-вече, че ни понесохте на вашите крила , да полетим заедно, макар и за кратко. Вие скъпи Ангели на доброто, ще останете за винаги част от нашето семейство. Не на последно място искаме да изкажем своята благодарност, и на онези хора, които неуморно и безотказно, ни помагаха за да успеем да осъществим тази толкова трудна кампания. Благодарение на всички вас тя е и толкова успешна.

Надяваме се, че всички ще продължите да ни помагате и подкрепяте, защото сам никой не е успял.

Към 13.09.2019 г в сметката на Алекс имаше 223 944.12 лв.

Към 19.09.2019 г. след кампанията за първия учебен ден има 323 975.12 лв.

Резултатът е 100 031 лв . благодарение на всички вас “ Ангели на доброто „.

Цялостното лечение на Алекс е на стойност 787 788.11 лева, имаме събрани 323 975.12 лева, остават ни да съберем още 463 813 лева, за това скъпи приятели, ви умоляваме да продължавате да ни подкрепяте, помагате и да споделяте постовете за Алекс, за да могат да стигнат до още хора с добри сърца, които да ни помогнат.

Благодарим ви, за подкрепата и, че застанахте зад Алекс.

Поклон пред вас!

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар