СЪБРАХА СЕ! Горчиво! Борисов хвали Слави

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Борисов отново каза, че партията му ще представи вариант на кабинет, но ще върне втория мандат неизпълнен

Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов реагира на думите на президента Румен Радев в защита на служебния министър на икономиката Кирил Петков.

Конституционният съд образува дело по сигнал на ГЕРБ, че Петков е имал двойно гражданство – българско и канадско, когато е станал министър, а това е забранено по Конституция.

„Разбрах, че Радев днес е казала че корупционери искат да свалят въпросния Киро… икономическия министър. Ми първите, които вдигнаха завесата що за птица е назначил Радев, бяха ИТН. Ние само пуснахме сигнал до КС“, коментира Борисов.

Борисов отново каза, че партията му ще представи вариант на кабинет, но ще върне втория мандат неизпълнен на президента.

„Нашият кабинет ще го представи, само за да се сравнява с Петър Илиев, кой беше другия. Те толкова смениха че им забравих имената и няма да ви изпитвам, да не се унижаваме. Останаха им прякорите, защото народът се подиграва с тях“, коментира Борисов.

Борисов определи втория кръг от консултациите при Радев като безсмислени и прах в очите.

Лидерът на ГЕРБ посети село Кръстава, където при пожар изгоряха шест къщи, а с дарения от депутати от ГЕРБ ще бъдат доставени сглобяеми къщи.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар