Събудете се! Чужди интереси ще се възползват от вече подготвен открит конфликт! Разпускане на парламента – това е единствения възможен безкръвен преход за връщане на държавата

Мнения
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Докато преднамерено отвличат вниманието с козички и овчици, зад които всички други човеко – овце се подредиха в миг, управляващата мафия направи следното:

– даде 500 милиона /половин милиард/ в ръцете на ключов политически играч, скрит зад венецианска маска.

Виртуозен пилотаж в корупционната практика.

Медиите мълчат!

– опрости 56 милиона на другаря Домусчиев и разбойниците му, като на практика ги извадиха от джобовете на българските граждани.

Медиите мълчат!

– доубива Босия, който е на една крачка да разкрие пред лицето на цяла Европа корупция по високите етажи на властта, в размер няколко милиарда евро. Милиарда.

Медиите мълчат!

– направи лобистки „корекции“ на законодателството с което ощети приходите в държавата за няколко стотин милиона годишно.

И всичко това, само за последния месец!

Господа, заставам твърдо зад необходимостта от СПЕШНО РАЗПУСКАНЕ НА ПАРЛАМЕНТА и прецизно въвеждане на НОВ ОБЩЕСТВЕН ДОГОВОР.

Това е единствения безкръвен и напълно възможен преход към връщане на държавата на гражданите.

Другата форма за възвръщане на справедливостта ще ни върне в едни други мътни времена, ще погинат много невинни хора и ще бъде използвана от политическата мафия за изчистване на нейната лична наказателна отговорност натрупана през целия преход. Чужди интереси ще се възползват от евентуален и вече подготвен открит конфликт!

Събудете се…

Николай Марков

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар