Събуди се Българино, дай гласа си за който и да е било друг, дай гласа си за това да останеш жив в собствената си държава управлявана от серийни убийци след тези избори!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Проблем ли е масовото беззаконие или каква е цената на женския живот в България? Разхожда ли се Бойко Борисов за ръка с Цветанов скрит УЖ “зад кулисите” върху 40 женски трупа дрънкайки пълни глупости за КГБ изгубили давност преди има няма 150-200 години?

Европейска демократична правова държава битуваща и живееща в 21 век ли сме или кладница на едни прости селски и некадърни касапи, които е време да си ходят СЕГА ИЛИ НИКОГА?

 

 

Гражданско Движение Синя Звезда учреди Петиция за защита жените на България на 19 Ноември 2018 година За период от учредяването на Петицията за защита на жените женската смъртност в страната беляза ръст от над 440% за няма и 3 месеца в края на 2018 спрямо предното тримесечие и спрямо същият период на миналата календарна година, а към ден днешен вече имаме над 25 женски трупа за 6 месечие с особена и нестихваща интензивност на убийствата, които са 4 на брой за последните 10 дена.

 

ГДСЗ зададе въпроси, пое редица битки, НО никой нищо нищо не разбра уви. Според учредителите на движението повишената женска смъртност и насилие над жени в обществото ни са резултат от публичното насилие над жени промотирано и рекламирано по националната ни телевизия, медии и цялостна преса с национално покритие от висши държавни чиновници като Цветан Цветанов, който освен неофициално безсксуален или по-скоро откровен гей влюбен безутешно в Бойко Борисов и играещ си с Веселин Маринов из басейните на резиденция на Бояна на стражари и апаши, направил просто по случайност две дъщери на сила от безутешно грозната си жена, според половин България, е и заклет женомразец с нестихваща склонност към убийствен садизъм към женското съсловие в България, което отразява кристално в политиката на ГЕРБ към женското съсловие в обществото на България. Отразява ли се това реално обаче на обществените нагласи над жените в България да гледат мъжете ни как висши политици изтезават жени по националната телевизия или това е само парадигма на отделни хора?

 

Знаете ли, че в САЩ се увеличава броят на серийните убийци по определен повтарящ се особено жесток начин до 90% няколко пъти в историята на държавата им след пускане на някои отделни хорор и трилър филми тип Мълчанието на Агнетата по националната телевизия, както и след пускане на една видео игра включваща визуализация на убийства с особена жестокост. И филмите и играта са забранени от тамошното СЕМ, /докато тукашното СЕМ са заети поръчково да хакват хора от свободно говорене и реклами на граждански движения и независими кандидати за Европейския Парламент/, НО най-важното труповете в САЩ били налице копи-пейст на изгледаното като модел. Интересното е, че серийните убийци повтарят досущ видяното във филма и видео играта като модел на убийствата и стават имитатори.

 

В социалната психология е доказано, че средностатистическият конвенционален човешкия ум има голяма автоматична склонност: А) да приема видяното по новините за 100% истина и да го взима за модел на своята реалност и пример; Б) да повтаря безапелационно видяните модели по новините; В) да повтаря безапелационно видяните поведенчески модели от обществени авторитети в дадения микроклимат; Г) да мултиплицира най-вече насилие и агресия и случаите в САЩ го доказват, именно от тях тръгва и по-строгия контрол на възрастовите ограничения над филми за подрастващи с не формирана още ценностна система и здрав фундамент и преценка а правилно неправилно, но никой не може да спре или предвиди дали някой зрял емоционално и психически лабилен или нестабилен човек, с каквито в България е пълно няма да изгледа тези новини и да стане сериен убиец, както именно реално като събитийна рамка серия случаи водят до много по-сериозна пресявка на медийното съдържание в САЩ.

 

 

Какво са тогава Цветан Цветанов и Пламен Георгиев и насилието и репресията им над Десислава Иванчева и Биляна Петрова за България?

 

Питаме и оставяме отговорът на Вас. Случаят Виктория и кой я уби е по-лошият въпрос, защото убийството й доведе до критично повишаване етническото напрежение в национален мащаб, както и до 440% ръст в женската смъртност в България именно след Септември 2018 година, т.е. предизвика ли се Европейско разследване и докаже ли се, че тази журналистка е обект на политическо убийство организирано и поръчано от Цветан Цветанов, както се твърди, то можем да говорим за 100% национален геноцид над женското съсловие под управление на ОПГ ГЕРБ в България с регистрирани:

 

  • Серия незаконни сексистки посегателства над женски права и свободи в страната ни сред които преследване, незаконно подслушване, заплахи за осакатяване и убийство.
  • Тенденциозни политически поръчкови репресии над жени като собственичката на Аванти Татяна Попова явно запалена от Лафка два пъти за една година с категоричен отказ за разследване от прокуратура, СДВР и полиция, Елица Стоименова, собственик на дребен консултантски бизнес за бизнес имоти в България, заплашвана за бизнеса имуществото, здравето и живота й, включително обект на ефективно присвояване на имущество от 1 година и 2 месеца, както и невинната според цяла България бивша кметица на Младост Десислава Иванчева, осъдена пък на 20 години затвор за евентуално намерение за подкуп.
  • Политически убийства на жени и прикриването им с цигани, както смята за убийстовото на Виктория Маринова цяла България.
  • 440% ръст в женската смъртност и национална пандемия от женски убийства от близки до тях мъже в страната ни.

 

Междувременно и следователно само за последните 10 дена в обществото в страната ни има нови 4 женски трупа. Майка е убита от сина си, жена от бившия си приятел и още две жени от близки до тях хора.

 

В България се показа публично и доказа, че е разрешено и позволено да се изтезават, измъчват, нареждат, заплашват, преследват, малтретират и убиват жени безнаказано и за това няма наказание и управлението ни от ОПГ ГЕРБ не само го позволява, то го ИЗВЪРШВА И ПООЩРЯВА ПУБЛИЧНО, ЗАЩОТО ПРОСТО СА ПСИХОПАТИ ДАВАЩИ ЗА ПРИМЕР СЛУЧАЯТ ЗА НЕ ДЕМОКРАЦИЯ И ОГРАНИЧАВАНЕ НА СЛОВОТО И ПЕЧАТА В АВСТРИЯ ЗАРАДИ КОЙТО ПАДНА ПРАВИТЕЛСТВОТО ИМ КАТО ПРИМЕР, ЗАТОВА, ЧЕ И В ДРУГИТЕ ДЕМОКРАЦИИ БИЛИ НЕ ДОМАКРАТИЧНИ СПРЯМО СВОБОДАТА НА МЕДИИТЕ И СЛОВОТО. МИ ТОВА САМО ЕДИН КРИТИЧНО МАЛОУМЕН КРЕТОНОИДЕН ОЛИГОФРЕН МОЖЕ ДА ГО ДАДЕ ЗА ПРИМЕР, ЗАЩОТО ПРОСТО АКО ДАВАШ ЗА ПРИМЕР СКАНДАЛ ОТ КОЙТО ПАДА ЕДНО ДЕМОКРАТИЧНО ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКО ПРАВИТЕЛСТВО КАТО МОДЕЛ ЗА ВОДЕНЕ НА ДЪРЖАВНИ ПОЛИТИКИ ЗНАЧИ ДАВАШ ПРИМЕР ТОЧНО КАК И ПО КАКЪВ НАЧИН ИСКАШ И ЩЕ ПАДНЕШ И ТИ ОТ ВЛАСТ, ВЕ БОЙКО. НАИСТИНА ТРЯБВА ДА СИ ОЛИГОФРЕН, ЗА ДА ГО КАЖЕШ ТОВА, НЕ ЧЕ НЕЩО. Както и да е.

 

Хайде да броим случаите над тези 40 убити безизвестни никому жени за последните 12 месеца, които все пак са били нечии майки, нечии дъщери, нечии съпруги, какво се случва всъщност с жените на България? Геноцид ли е това? Защо? Кой? Как?

 

 

  1. Приятелката на сина на Аня Пенчева е заплашвана от 1 година с побой, подава жалба в полицията без никаква реакция. СЛУЧАЯТ НЕ Е ЕФЕКТИВНО РАЗСЛЕДВАН, НЯМА НИКОЙ АРЕСТУВАН. 1 година по-късно след като заплашвачът й е пребит, в побой, в който приятелят й дори не участва прибират и обвиняват приятелят й за побой срещу заплашвача й, в който дори не е участвал. Жалбите са просто заровени, като дори и една жалба за побой над момичето не бива изобщо разследвана, както самата тя споделя. Нова Телевизия по случая. Жертвите са изкарани хулигани за удобство на садисти и психопати –  ОТНОВО. По правораздаването и законите на Комитета на българските педерасите управляван от Цветан Цветанов, който комитет на олигофренията от ОПГ ГЕРБ смеят да наричат Българска полиция, КНКОНПИ и др.

 

  1. Елица Стоименова, най-обикновена редова гражданка занимаваща се консултантска дейност в сферата на бизнес имотите и други скромни бизнес активности в консултантския сектор в България е обект на заплахи за осакатяване и убийство 1 година и 2 месеца, както и постоянна жертва за периода  на 24 часово преследване, пресрещане по улиците, заплахи, закани, незаконно СРС и подслушване на над 20 сменени телефонни номера на госпожата, незаконни хакове, непрекъснат и постоянен корпоративен сабтаж и заплахи за затваряне на бизнеса й все едно живеем в 1993 година, случващи се през 2019 година, 21 век, в правова демократична държава член на ЕС, а по случаят й са заведени над 10 жалби за заплахи във всички възможни институции. ДО ДЕН ДНЕШЕН СЛУЧАЯТ НЕ Е ЕФЕКТИВНО РАЗСЛЕДВАН, НЯМА НИКОЙ АРЕСТУВАН ПО НЕГО И КАРАТ СТОИМЕНОВА САМА ДА СИ РАЗСЛЕДВАЛА И ВАДЕЛА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА, ЗАЩОТО НЕ НЕ МОЖЕЛИ.

 

  1. Междувременно от само 10 дена има 4 нови  от онези безизвестните женски трупа предизборно и предизборно никой не им обръща внимание сякаш са мухи на стъклото на мотора на някой заклет ненормален педерас, каращ по компромисно изградената магистрала и това няма абсолютно никакво значение и ето как насилието и репресиите над жени и не само, убийствата над жени в България се превръщат в масова пандемия и национален геноцид под управлението на ОПГ ГЕРБ.

 

 

Няма значение, че чрез публичния женски садизъм от една страна и публичното си бездействие по защита на застрашени женски животи от друга управляваща ни партия ОПГ ГЕРБ всъщност официално валидира публично националния геноцид над женското съсловие в България. Няма значение, че убиецът на жената от Костенец не само не може да бъде заловен от силите на реда в България, НО той извърши второ убийство на 100 метра от стотиците празни каски строени в района на града, а междувременно в тази точно национална реалност бате Ви Бойко НИ ДРЪНКА КОЛОСАЛНИ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ОТ НАЦИОНАЛЕН ЕФИР ЗА КГБ ВМЕСТО ДА ВЗЕМЕ ДА СИ ПОГЛЕДНЕ ШИБАНИТЕ СЛУЖБИ И ДА РАЗБЕРЕ ЗАЩО АДЖЕБА ТОЧНО В ТАЯ ПОРЪЧКОВА КОЧИНА ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ И ДАЛИ НЕ Е ЗАЩОТО ГИ РЪКОВОДИ ПЕДЕРАС СЕРИЕН УБИЕЦ И ЖЕНОМРАЗЕН СЛУЧАЙНО ЗАВЪРШИЛ ПОМОЩНОТО УЧИЛИЩЕ ВЪВ ВЪРШЕЦ С ОФИЦИАЛНА ТАПИЯ ЗА ОЛИГОФРЕН?

 

ЗАЩОТО ПРОСТО ЗА ОПГ ГЕРБ ЖЕНИТЕ И МАЙКИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, ОБЩЕСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ ЗНАЧАТ НЯМАТ АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ, за тях е важен само филма кой какви компромати им бил правел по учебниците на КГБ, които не се използват по света от има няма 200 години, а хората нека мрат, кво им пука аджеба. Важни са само изборите и измислиците за това какво правело КГБ за някакви архаични похвати отпреди 150-200 години, на които Central Intelligence Services просто ще се изсмеят ако се споменат дори от някой обикновен човек или редови полицай за пример за начин на действие или мислене през 2019 година, 21 век камо ли от Премиер на цяла държава. Просто сте пълен комикс. Обаче явно за Г-н Бойко Борисов са важни само идиочтините измислени от един кретеноиден олигофрен, педерас и женомразец, които премиерът ни все пак след всичко което стана си позволява да има нахалството да повтаря и говори по националната ни телевизия.

 

НЕ Г-Н БОРИСОВ, БСП НЕ СЛУШАТ БЕЗМИСЛЕНИ, КРЕТЕНОИДНИ, МАЛОУМНИ И ОЛИГОФРЕНИЧНИ ТЕОРИИ НА КОНСПИРАЦИЯТА НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, КОИТО БОЙКО БОРИСОВ КАТО НЯКОЙ ПЪЛЕН ИДИОТ И МАЛОУМНИК ПОВТАРЯ ПО НАЦИОНАЛНАТА НИ ТЕЛЕВИЗИЯ ПРОСЕЙКИ СИ ВЕЧЕ КАТЕГОРИЧНО И НЕДВУСМИСЛЕНО И СОБСТВЕНАТА СИ ОСТАВКА, ЗАЩОТО МУ СА ВАЖНИ ГЛУПОСТИТЕ ЗА КГБ, А НЕ 40-ТЕ ЖЕНСКИ ТРУПА В БЪЛГАРИЯ И НЕ ЗАЛОВЕНИЯ СЕРИЕН УБИЕЦ. БСП НЕ СЛУШАТ КГБ ИЛИ НЕВМЕНЯЕМИ ЖЕНОМРАЗЦИ ПЕДЕРАСИ И ОЛИГОФРЕНИ ЗА ТОВА КАКВО ДА ПРАВЯТ И ГОВОРЯТ  ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС Г-Н БОРИСОВ. ОТ ЕДНА ГОДИНА СЛУШАТ САМО 1 КЪМ 1 ЛИДЕРИ НА ОБЩЕСТВЕНО МНЕНИЕ В ОБЩЕСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ ПРОСТО СА ПОУМНЯЛИ ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС И СА ПРЕТЪРПЕЛИ ЪПДЕЙТ НА ХАРД ДИСКА ОТ 1947 /И ДОРИ ПО-ОТДАВНА/ .

 

РЕШЕНИЕТО ЗА ОСТАВКАТА ВИ И ТОВА ДА ОСТАНЕТЕ В МИНАЛОТО НА БЪЛГАРИЯ С ЦЕЦКО ОПГ ГПЗ СИ БЕШЕ ВАШЕ Г-Н БОРИСОВ МОЖЕХТЕ ДА ВЗЕМЕТО ДРУГО.

 

И не само, НО след като 14 дена не могат да хванат серийния убиец от Костенец, срещу който според бившия ръководител на НСБОП също вероятно има редица покрити и заровени без реакция по институциите жалби и сигнали за заплахи за убийство преди да се стигне до 2 убийства и просто отново СЛУЧАЯТ НЕ Е ЕФЕКТИВНО РАЗСЛЕДВАН, НЯМА НИКОЙ АРЕСТУВАН И ОТНОВО СЪЩОТО БЕЗХАБЕРИЕ И НЕРАБОТА В БЪЛГАРСКИТЕ УЖ ИНСТИТУЦИИ КОМИТЕТЪТ НА ЦЕЦО ПО НАРЕЖДАНИЯТА СА ДОВЕЛИ ДО ТЕЗИ УБИЙСТВА, щом службите УЖ “предпазват” конкретни хора, докато убиецът си ги застреля на 10 метра от тях и местопрестъплението в съседната къща, а междувременно Бойко Борисов си говори някакви пълни филми и архаични измислици за КГБ по националната телевизия без изобщо да го интересува или да се осъзнава,  в коя държава и в коя и каква реалност живее или да му пука кой ще му брои труповете и КОЙ ЩЕ РАЖДА УТРЕ ИЗОБЩО ДЕЦАТА НА ТАЗИ ДЪРЖАВА – БЪЛГАРИЯ, КОЯТО СЕ ВОДИ, ЧЕ УПРАВЛЯВА И КАКВО ЩЕ ЯДАТ ТЕ.

 

Но по-важното и пуантата на ДЪНОТО – ИВАЙЛО ИВАНОВ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР ИЗЛИЗА И КАЗВА ПО НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ПО ВЕЧЕРНИТЕ НОВИНИ НА  БТВ, ЧЕ ЖЕРТВАТА УБИТА В КОСТЕНЕЦ  Е ПРЕДИЗВИКАЛА МЪЖЪТ ДА Я УБИЕ И ЕДВА ЛИ НЕ ТОЙ СИ Е НАПРАВО НЕВИНЕН, ЗА ДА ОСТАНЕ С ВПЕЧАТЛЕНИЕ МЪЖКОТО СЪСЛОВИЕ И ОБЩЕСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ, ЧЕ У НАС ЕДВА ЛИ НЕ СИ Е НОРМАЛНО И ПОЗВОЛЕНО ДА СИ УБИВАШ ЖЕНА СИ И ЖЕНИ ПО ПРИНЦИП В БЪЛГАРИЯ, АКО ТЕ “ПРЕДИЗВИКАТ” И И БЕЗ ТОВА НЯМА ДА ТЕ ХВАНАТ И ДА ИМАМЕ СЛЕД 10 ДЕНА ОЩЕ 10 ЖЕНСКИ ТРУПА. ТОВА ДА ВИ ПРИЛИЧА НА НАЦИОНАЛЕН ГЕНОЦИД НАД ЖЕНИТЕ В БЪЛГАРИЯ? ЗАЩОТО НА НАС – ДА!

ИСКАМЕ ВИ ОСТАВКАТА Г-Н БОРИСОВ, ЗАЩОТО ВИЕ УПРАВЛЯВАТЕ НЕ ДЪРЖАВА, НЕ ПОЛИЦИЯ, А ОПГ ОТ ЛИГОФРЕНИ, В КОЕТО МАЛОУМНИЦИ И ОЛИГОФРЕНИ СА ВИ ЗА ПРИМЕР И ВИ СОФЛИРАТ ЗАД КУЛИСИТЕ НА СЦЕНАТА МАЛОУМЩИНИ, А НИЕ НЕ СМЕ ОЛИГОФРЕНИ Г-Н БОРИСОВ И ОЛИГОФРЕНИ НЕ МОЖЕ ДА СА НИ ЗА ПРИМЕР, ЗАТОВА ВИЕ ЩЕ СИ ХОДИТЕ. ТОЧКА. ТОЧКА. ТОЧКА.

 

 

Да си бяхте обновили екипът и антуражът предизборно докато беше време, Г-н Борисов. Имахте достатъчно време за това. Мачът свърши. Стига толкова. 40 трупа, които Вие дори не виждате, нито виждате, че държавата и институциите Ви ама критично напълно и изобщо не оперират и не могат да работят в защита здравето, имуществото и живота на гражданите, те дори работят за обратното ДА ГИ КРАДАТ, докато през това време Вие си фантазирате за КГБ, 40 трупа са твърде висока цена за България и Българското общество и държава, Г-н Борисов, сори не става, ако ще и Брад Пит и Джордж Клуни заедно да бяхте. Ама не сте.

 

Вече е късно след като започнахте и да говорите пълни глупости и малоумщини по националната телевизия, защото Вие звучите и изглеждате точно като същия този екип в оставка, който Ви съветва и съветва и суфлира зад кулисите – В ОСТАВКА ЗВУЧИТЕ и говорите неща, които нямат абсолютно никакъв допир до реалните обществени проблеми в България като 40-те женски трупа например. В национален геноцид срещу жените на България ли сме, Г-н Борисов? ЗАЩО НЯМА НИКОЙ АРЕСТУВАН, Г-Н БОРИСОВ? БИЛ, УБИЛ, ПРЕБИЛ, ЗАПЛАШВАЛ, СЛЕДИЛ, КАЗВАМЕ, ЧЕ ТЯ ГО Е ПРЕДИЗВИКАЛА, ТАКА ЛИ? НЕКАДЪРНИЦИ ЛИ СТЕ Г-Н БОРИСОВ ИЛИ СТЕ ПРОСТО ОЛИГОФРЕНИ И УБИЙЦИ?

 

Това и малко дете можеше да Ви го отговори и каже без да е чело архаичните 300 годишни учебници на КГБ, че ще последва и като слушаш един човек в оставка ще получиш оставка, причина- следствие-ролеви модел. НО виж олигофрен не може да Ви го каже. А ако някой бил Ви го е бил казал ДА ГО ОТСТРАНИТЕ, значи Ви е мислел доброто, НО Вие не сте го послушали УВИ.

 

ЧЕСТИТА ОСТАВКА Г-Н БОРИСОВ, ЩЕ СИ Я ВЗЕМЕМ, ЗАЩОТО ВИЕ ВЕЧЕ СИ Я ЗАСЛУЖАВАТЕ.

ТОВА КОМПРОМАТ НА КГБ ЛИ Е Г-Н БОРИСОВ ИЛИ Е ИСТИНА? КОЙ ГО ПРЕДИЗВИКА АЗ ИЛИ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ СОФЛИРАЩ ВИ ОЛИГОФРЕНИИ ЗАД КУЛИСИТЕ ? АМИ СЪБЕРЕТЕ СЕ ТАМ, ЗАЩОТО НЕ СТЕ ЗА СЦЕНА ВЕЧЕ, ОСТАРЯХТЕ МОРАЛНО, коментира учредителката на Гражданско Движение Синя Звезда.

 

Тя обяви още точно преди изборите, че движението възнамерява непосредствено след изборите да пристъпи към учредяването на нова дясно центриска демократична партия Ново Общество – НО България, която ще продължи и поддържа плътно политиките, мисията и ценностите на гражданското движение, но вече по един по-категоричен начин, който политическа ситуация и фактическа обстановка в страната ни налагат, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕМ ДА ЖИВЕЕМ В СТРАНА НА ЖЕНОУБИЙЦИ И ОЛИГОФРЕНИ С ПЪЛЗЯЩ НАЦИОНАЛЕН ГЕНОЦИД НАД ЖЕНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, В КОЯТО МЕЖДУВРЕМЕННО ПРЕМИЕРЪТ НИ ДРЪНКА НЯКАКВИ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ И ОЛИГОФРЕНИЧНИ БЕЗСМИСЛИЦИ  ЗА КГБ ПО НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ВМЕСТО ДА НАЕМЕ ПРОФИЛИРАНИ И ГРАМОТНИ КОНСУЛТАНТИ, ЗА ДА СЕ НАМЕРИ СЕРИЙНИЯ УБИЕЦ В КОСТЕНЕЦ И ДА РАЗБЕРЕ ЗАЩО НИТО СДВР, НИТО ПОЛИЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ РАБОТЯТ ИЗОБЩО.

 

Учредяването на Ново Общество се оказва наложително според Стоименова, с оглед факта, че явно изглежда, че България вече няма здраво и ефективно вменяемо управление, което да прави разлика между темите на деня, които касаят обществото ни, неговото здраве, благосъстояние и бъдеще и глупостите на Цветан Цветанов.

 

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ГЕНОЦИД НАД ЖЕНИТЕ В БЪЛГАРИЯ УВАЖАЕМИ БЪЛГАРИ, ЗАЩОТО БЕЗНАКАЗАНИТЕ УБИЙСТВА, ТЕРОР И САДИЗЪМ НАД ЖЕНИ, 40-ТЕ ЖЕНСКИ ТРУПА ЗА 1 ГОДИНА И 440% РЪСТ В ЖЕНСКАТА СМЪРТНОСТ ТОЧНОИ САМО ТОВА ГОВОРЯТ. ГЕНОЦИД. И ЧЕСТИТА ОСТАВКА, Г-Н БОРИСОВ. ПУБЛИЧНАТА СМЪРТ Е МНОГО ПО-ЖЕСТОКА ОТ ФИЗИЧЕСКАТА, С КОЯТО ЗАПЛАШВАТЕ ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ. ВРЕМЕТО ЗА ЪПДЕЙТ СВЪРШИ. ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА ОСТАВКА.

 

гр. София

24.05.2019 г.

Прес съобщение изготвено от Гражданско Движение Синя Звезда.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Събуди се Българино, дай гласа си за който и да е било друг, дай гласа си за това да останеш жив в собствената си държава управлявана от серийни убийци след тези избори!

  • Я стига простотии бе. Гнусотията на феминизма е безгранична. Малко ги бият жените мъжете в България, за това се налага да ги убиват. Не 25 ами и 250 да избият пак ще са малко, заради женската мръсотия, заляла България и Хр. Свят. Жената не е равна на мъжа, никога не е била и никога няма да бъде. Заради женска наглост и гавра с мъжкия облик мъжете ще бият и ще убиват жените, докато не се разбере, че жената не може да стои над мъжа. Винаги ще свири “втора цигулка” и трябва да си знае мястото. Никакви истанбулски конвенции няма да спасят жените от заслуженото мъжко правосъдие, когато нагло заплашват мъжете със съд и юридическа гавра с прекалено големите женски права и чувство за недосегаемост. Прекалената мъжка толерантност в Европа доведе до тази женска извратения. Жена да се блещи на мъж, да го заплашва, да му удря шамари на публично място, а мъжът да не може да отвърне подобаващо, защото феминизмът се е слял с властта и дирижира законовите репресии спрямо мъжете. Над 200 женозащитни НПО-та паразити-хлебояди (включително и вашето), тормозят нормалните мъже с простотиите си за женски привилегии ограбващи мъжката половина, която е производителната сила на блага и условия за живот. Да, Борисов трябва да си ходи, но не защото мъжете убиват жени за отмъщение, а защото назначи много жени за министри, които опропастиха страната. “Много женоря в това правителство бе!” – изказване на Юлиан Вучков! Жените нямат място в обществено политическия живот. Тяхното място е у дома в кухнята зад печката. Докато това не се разбере от обществото, убийствата за отмъщение на жени ще продължават да се увеличават. Мария Габриел го нарече “феноменът на 21 век!” Никакъв феномен не е, а инстинкт за самосъхранение на хомо сапиенс, програмиран от природата!

Вашият коментар