Събуждане: Перник готви “винкели” срещу ГЕРБ. Много скоро ще е, търпението се изчерпва

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Бай Апостол ме пита по-долу защо мълча по водната криза в Перник. И дали изобщо имам отношение към тоя проблем.
Ами мълча, Апостоле, защото бачкам през нощта по 12 часа 6 дни в седмицата и се прибирам пребит като куче. Но отношение имам. И то е в няколко аспекта.

Първо: Напълването на Студена в тоя момент е невъзможно. Язовирът е в мъртвия си обем и мерките, колкото и да са спешни, не могат да помогнат бързо на Перник.

Второ: вина за това имат ГЕРБ като кметско и областно ръководство, и съответните ресорни министри. Но обвиняеми министри няма да видим.

Трето: Борисов е в паника. Той е наясно, че кризата в Перник и идващите кризи в Шумен, Ловеч, Ботевград могат да го изхвърлят от властта. Затова ще се опита да замазва положението със своите шменти капели.
Четвърто: Моите съграждани и моите сънародници трябва най-после да осъзнаят, че при проблема в Перник и при много други проблеми вината не е просто персонална в лицето на Сульо и Пульо.
Вината е персонална в лицето на Борисов, който изгради една авторитарна система на управление, която от него до основите на пирамидата генерира посредственост, тъпота и разпад на държавността. И скоро България ще се окаже на точката на невъзврат.
Затова всякакви молебени, молебенчета и спонтанни протести са полезни, но крайно недостатъчни като средство за сваляне на ГЕРБ.

Има само едно решение – предсрочни избори и падане на Борисов. Но тук се стига до момента, че племето българско гласува за управляващата в България шайка. И много скоро ще се окажем под дъното на блатото.

Колкото до перничани….возя всякакви хора в таксито и виждам, че гневът е огромен. Спотаен, но огромен. И ако пламне искра ще се види, че не сме просто винкели, а нещо по-страшно. Дано не стигне до там.
Милен Миленов

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар