Лена Бориславова

Съветник на Радев остро към Лена: Едно лице, облечено във власт, хвърля обвинения без доказателства. Това е шокиращо

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Съветникът на президента Румен Радев проф. Александър Маринов се изказа остро по адрес на началника на кабинета на Кирил Петков заради твърденията й, че български политици и общественици получават по 4000 лева месечно от Русия.

„Това е шокиращо, но не може да се спре дотук. Логично е не само обществото, но и компетентните институции да поискат от г-жа Бориславова факти и доказателства, тъй като се хвърля едно обвинение, настройват се определени групи в обществото. Едно лице, облечено във власт, трябва да знае, че когато хвърли подобно обвинение, трябва да предостави доказателства“, заяви Маринов.

Според него Народното събрание и президентът също трябва да се позаинтересуват от тези твърдения.

По думите му в публичното пространство се хвърлят обвинения, които имат общ знаменател.

„Внушението е, че това правителство, което е в оставка и което иначе е перфектно, бяло, чисто като детска сълза, някой му пречи, прави зловещи заговори да го събори. Това трябва да се елиминира. Президентът няма никакъв интерес да събаря правителство. В началото се надявахме, че те просто ще изпълняват не нечия воля, а това, което са обещали на избирателите. Но е факт, че нищо не направиха“, заяви съветникът на Радев.

ВАЖНО!!! Фейсбук ни ограничава заради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще достигат до алтернативната гледна точка за събитията!?

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар