Съвременната онкология и Витацептин

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Защо днес все повече хора се насочват към хранителната добавка на билкова основа, като част от онколечението?

Фармацевтични компании и научните центрове по цял свят с най – нови технологии търсят потенциала на растенията, за да предложат нови алтернативни решения в борбата с рака.

 

Медикалфарм е българска компания, която  има доказани клинични проучвания , които свидетелстват за ползата на  Витацептин® при провеждането  на успешно лечение на ракови заболявания . За изключително  кратък период от време продуктът се наложи на родния и Европейския пазар.

Обяснението е лесно – билките съдържат голям брой естествени химични съединения , които имат определен вид биологична активност. Компонентите на Витацептин® са  Iresine celosia и  Petiveria allicea , компоненти  със силно изявени антиоксидантни и антитуморни свойства спрямо раковите клетки.

Силата на добавка ,  като Витацептин®  не възкръсва днес , в технологичния 21 – век , когато най- новите изследвания доказват по безспорен начин предназначението му да работи в съдействие със стандартните медицински похвати в терапията на раковите заболявания.

При раково болните , поддържането и възстановяването на имунната система е от жизнено важно значение за преодоляването на заболяването. Химиотерапията и лъчетерапията атакуват бързоделящите се туморни клетки , но унищожават и здравите клетки. Така се нанасят поражения на цялостното състояние на организма , като е възможно да се засегнат редица органи и системи , като черен дроб , храносмилателна система, костен мозък и др.

 

 

Витацептин® подпомага детоксикацията на организма и работи за подсилването на имунната система в хода на стрес и изтощение по време на химио – и лъчетерапия. Облекчаване на нежеланите странични реакции като отпадналост , повръщане и липса на апетит вследствие на терапията. Това е важна част от лечението и грижата за онкоболния пациент.

Витацептин®  намалява кръвната захар до 70% и не позволява на раковите клетки да се хранят.

Подобрява функцията на храносмилателната система и засилва апетита, а от там цялостната ревитализация на  организма.

Различното от останалите хранителни добавки е че Витацептин® е естествен активатор за съзряването на дендритните клетки.

Ако досега този метод се използваше за ваксини , то в последните няколко години се използва в борбата с коварната болест. Накратко дендритните клетки предоставят основен антиген на Т – клетките , които са част от придобития и вродения имунитет. Те заедно с  B – лимфоцитите , поддържат имунната памет.

 

Целта на Витацептин® e да подпомогне в борбата c туморните заболявания , без да пречи на основното лечение .

 

 

В България Витацептин®се предлага само в аптечната мрежа.

 

 

Виж още на medicalpharm.eu  и  FB страницата ТУК.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар