Съдържанието за възрастни в X вече е официално позволено

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Познатата още като Туитър платформа на Илон Мъск вече официално позволява разпространението на съдържание за възрастни. То ще може да бъде публикувано след изричното съгласие на всички участници в него и само, ако е с подходящи заглавия, предупреждаващи за неговото предназначение.

След като години наред съдържанието за възрастни в X беше тема табу и се разпространяваше нелегално, нерегулирано и по ghost акаунти, то от компанията най-после поправиха това и вкараха промени в своите Terms & Conditions, които официално позволяват разпространението на подобен тип съдържание на платформата.

Всеки решил да се възпозлва от тази промяна обаче ще трябва да се съобрази и с няколко основни детайла – снимките, видеата или текстовете със сцени за възрастни ще могат да се споделят само след изричното съгласие на участниците в тях. Постовете ще трябва да използват подходящо заглавие, което да предупреждава останалите потребители за това какво съдържат те, а всеки creator ще се наложи да включи и функция, отбелязваща споделеното от тях като неподходящо за малолетни.

Потребителите на X ще има възможност да включат или изключат възможността да вижда такъв тип съдържание от настройките на платформата, а възможността то да бъде споделяно в профилни снимки или корици на профили няма да бъде налична.

 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар